HADIAH GIVEAWAY BLOG AINI DAH SAMPAI

HADIAH GIVEAWAY BLOG AINI DAH SAMPAI


Senja! 

"Nina Nina! Tolong uyum cepat! Ada orang kat luar tu. Uyum takut!" 

Berdebo ako dibuatnya. Suspen tetiba uyum minta tolong time time maghrib ni. Apa ke hal nya kan? 

"Nape tu uyum? Sape kat luar? Pegi panggil aqeem minta tengok kan sape kat luar tu". 

Sambil ako pun jenguk kat tingkap bilik. Memang nampak ada la orang dok diri kat luar gate. Suspen tau! Terhegeh la amek tudung bagai, kluar je rumah, aikk mana orang tadi??? 

Laaaa rupa nya orang J&T. 
Adoii suka betul hantar barang time tine maghrib ni la. 

Ermmm sambil dalam hati dok membebel, apa lagi la barang mama uyum beli ni. Sekali tengok nama, eh nama Nina laa! Aikk bila masa ako beli barang?? Seriously, tak teringat langsung pasal giveaway aini. 

Siap belek nama pemberi daripada Aini. Ha terus masuk blog cari entry giveaway tu balik. Hahaha sorry Aini, ahkak ko ni jadi hilang ingatan plak tetiba 😅😅

Comel gila barang yang dia hantar. Awal awal uyum dah cop!! Dan dan dia cakap esok dia nak bawa bekal. Hahaha sila bagitau mama awak ye Uyum, esok nak bawa bekal.. Tapi nak bawa bekal apa eh?? 😂


Terima kasih aini.... 
Ada lagi kita join, insyallah 😁

Nota Jemari: Lama tak buat giveaway juga kan kat sini.... Tunggu tahun depan je la 😜

Post a Comment

22 Comments

  1. tahniah..Alhamdulillah, golden fork & spoon...

    ReplyDelete
  2. tahniah ako! syu pon tak sabar nak dpt..

    ReplyDelete
  3. Cepat je uyum ek.. terus semangat nk bawak bekal besok 😂😂 anyway tahniah kakret

    ReplyDelete
  4. Eh eh, awalnya orang tu cop ye. Sabar jelah Nina

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Hehe ingat siapa orang datang waktu Maghrib.

    ReplyDelete
  6. wah..congrats!!! golden spoon gitu! nice...

    ReplyDelete
  7. cepat je dah jadi hak uyum ye..jadi tak bawa bekal tu?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi jadi.... kemain pagi2 dah remind soh letak sudu tu dalam bag hahaha tp lupa plak nak snap gmbr bekal dia

      Delete
  8. tahniah kak ret...wahhh sudu omeh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha kan kemain omeh eh...nasib x dihantar rantai omeh haha

      Delete
  9. Alhamdulillah Akk dapat dengan selamat..
    Tuan punya badan tak dapat la nak rasmikan fork&spoon dulu ya..hehe
    Harap akk suka.. (^_^)

    ReplyDelete
  10. Tahniah...haah comel jer hadiah...amboi Uyum..dan2 nak bawak bekal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha biasa la boodak tu... cepat je nak amek barang org kan haha

      Delete
  11. Tahniah!
    Rasa jadi orang kaya jap makan pakai sudu garfu emas 😀

    ReplyDelete
  12. hahaha terbayang dak uyum kecemasan dan ketakutan panggil nina dia

    ReplyDelete
  13. Hahaaha..Lucu Uyum! Tahniah Kak...Mmg cuteee hadiahnyaaa tu

    ReplyDelete
  14. Tahniah! Semoga dimurahkan rezeki selalu!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com