LET'S GO GALS!!

LET'S GO GALS!!


Trip hatyai kembali lagi. Gegirls trip plak ngan geng geng opis. Trip ni asalnya bulan november tapi sebab memasing bizi sampai terlupa nak book tiket. Sudahnya tren pun penuh jadi terpaksa la kita cari date lain. Cari punya cari dapat la tarikh arini 8 Disember (semalam). Ini pun seat dah last last kopek orang cakap. Sebab hampir full juga semua koc. 


Macam macam hal yang jadi especially dalam koc πŸ˜‚ kecoh yang amat. Tapi abaikan hahaa... Dengan train delay sejam.  Patut kami bergerak jam 10:50 malam tapi semua trip pun jadi delay. Tepat jam 12:00 tengah malam baru kami berlepas.

Tak kisah la lambat ke cepat janji dapat gak naik tren ni sebab sian ada satu adik ni sampai terlepas tren nak ke gemas. Maybe sebab tunggu lama sangat sampai dia jalan jalan dulu dan tak sangka tren yang sepatut dia baik dah berlepas rupanya. Kesian tengok muka dia.. Tak tau la apa jadi kat dia lepas tu. 


Seat ako kali ni betul betul sebelah ruang tempat letak bag. Masuk segerombolan geng MCA, main 'park' je bag memasing kat tengah jalan. Ha tak pasal pasal bag tu berjalan sampai kat tengah kocπŸ™„

Ermm malas nak cakap lelebih, padahal ruang atas kepala punya la kosong... 


Rimas dengan geng geng diorang, kami plan lepak kat cafe. Kebetulan ako tengah kelaparan. Sambil makan sambil borak recap balik apa yang jadi dalam koc awal awal tadi. Berderai gelak kami berdua bila ingatkan insiden insiden yang berlaku tadi 🀣🀣🀣

Now dah jam 1:40 pagi.
Nak sampai area ipoh tapi mata tak bole nak lelap. Jangan tak tido sampai kesudah, naya kang letih mood kelaut πŸ˜…πŸ˜…

Ok la nanti sambung lagi ye trip gegirls ni. Stay tune!

Nota Jemari: haha citer hatyai yg aritu pun x habis lagi kongsi kanπŸ˜…

Post a Comment

22 Comments

  1. Wah hatyai lg... bestnya... aah yg ari tu mcm x byk je ceta... apapun happy holiday kakret & friends!!

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti buat K.Ret 😊

    ReplyDelete
  3. hatyai lagi ye...selamat berjimba kak ret

    ReplyDelete
  4. Boleh jadi tour guide ke Hat Yai la lepas ni Kak Ret hehe

    ReplyDelete
  5. Amboi suka sangat pergi Hatyai. Hehe gabung cerita jadi satu.

    ReplyDelete
  6. wahhh hatyai lagi...happy holiday kak take care

    ReplyDelete
  7. bestnyee ako. bila la dpt g hatyai ni..

    ReplyDelete
  8. Dia pi Haatyai laaagiiiiiiii.....hey...x aci ni tau...

    ReplyDelete
  9. ammvoii sonoknyerr rombongan cikkiah kita.. πŸ˜… πŸ˜…

    ReplyDelete
  10. Dalam banyak² negara jiran, Thailand saya belum pernah sampai.. Mungkin suatu hari nanti..

    ReplyDelete
  11. Wah rombongan Cik kiah ke hatyai nampaknya.... selamat bercuti Ako.

    ReplyDelete
  12. wah seronoknya..kita ni ntah bila nak renew pasport

    ReplyDelete
  13. wah bestnya gi jejalan. ejy yr trip ako

    ReplyDelete
  14. Wowww.. memacam inside eh...Nice lah cuti cuti 🀩

    ReplyDelete
  15. Wah!! Geng gegurl jenjalan.. Best.. best..

    ReplyDelete
  16. wahh...2x gi Hatyai dlm masa setahun...hihi...geng lain pula....sports club ofis pun nk buat rombongan ke hatyai, tapi naik bas...ntah bila..

    ReplyDelete
  17. hahaha seronokkkkkk kan pergi hatyai!

    ReplyDelete
  18. Seruuuuu 😍. Paling sukaaa kalo bisa trip bareng teman2 wanita begini. Tapi dah lamaaa Fanny tak bisa ramai2 begini kalo dengan temen kak. Jadwal ntah kenapa ga bisa cocok. Yg 1 bisa, yg lain tak. Trus berulang sampai lebaran kuda 🀣🀣.ditunggu cerita seru kaliaan 😘

    ReplyDelete
  19. Ishhhh mesti best ekk naik ETS time malam... tido tak ko?

    ReplyDelete
  20. seronok nya.
    ke hatyai sekali lagi :)
    hatyai is best!

    trip ofis aida next month - ke hatyai.
    ntah jadik ntah tak tu.
    kertas kerja tak nampak btg idung pun lagi ni.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com