TOP COMMENTATORS - NOVEMBER 2022

TOP COMMENTATORS - NOVEMBER 2022

 

Assalamualaikum semua,

First of all, sorry ye coz lama rasa nya tak menjengah kat blog sendiri, apatah lagi ke blog korang. Kekangan kerja hujung tahun membuatkan takde mood nak ngadap laptop lepas opis hour hahah.

Banyak plak citer tertagguh.
Tup tup dah masuk bulan baru.

OK la takmoh buang masa, macam biasa, hari pertama di bulan baru kena la kita up entry "Top Commentators" kan. Memandangkan hadiah bulan Oktober ako tak sempat nak pos, maka nya untuk Top Komentar bulan November kita pilih sorang aje la ye dan pemenang nya jatuh kepada pemilik blog KasihkuAmani iaitu Sha Mohamed.

Tahniah Sha!!
So alang-alang nanti kita pos sekali ngan hadiah bulan oktober ye 😅

Buat yang tak berjaya, jangan putus asa....!
Insyallah rezeki korang di bulan - bulan akan datang, mana tau kan!

Nantikan Top Komentar December, mungkin peluang korang mendapat tempat dan sesuatu yang menarik bakal diperolehi??!! Jeng Jeng Jeng....

So keep komen ya!
Don't give up!

Nota Jemari: Counting days nak gi holiday lagi ni 😁

Post a Comment

22 Comments

  1. Tahniah Sha. Moga tambah rezeki pemberi dan penerima hadiah.

    ReplyDelete
  2. Tahniah Sha. Lamak tak singgah sini. 🤭

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat semua yang tersenarai!

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat semua pemenang ..keep it up guys...yang nak menang kat blog SA pun dipersilakan...SA mencari pemenang baru untuk December juga

    ReplyDelete
  5. salam kenal kak..sy dtg berbalas kunjungan hehe

    ReplyDelete
  6. congrats Sha!!!
    wah..nak gi holiday..best best!

    ReplyDelete
  7. oh ya org keja bank bz kn hujung tahun gini... hihihi... tahniah sha

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. Terima kasih Ako.. Tahniah juga pada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  9. wahh, ako nak ke mana lagi tu. syu pon counting days juga untuk trip next month hehe..

    ReplyDelete
  10. sama la kita, hujung tahun ni banyak betul kerja nak buat. tahniah kak sha

    ReplyDelete
  11. tahniah Sha...terselit jg namaku...hihi..

    ReplyDelete
  12. sama la kita bulan lepas dengan awal bulan ni macam malas2 gitu...ni baru nak start balik sebab nampak adsense kencang...gigih update..haha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com