Ada ni haa..... tengah work from parking HUKM. Kisah nya pagi tadi gi hantar MAMA uyum ke HUKM untuk follow up check up. Pastu ada urgent work. So kita setelkan dulu keje tu. Malas nak keluar so siapkan je la dari dalam kereta. Sudahnya sampai sekarang masih hadap laptop 🤣🤣
Hujan wei kat luar. Tadi dah guruh guruh , ni dah start turun dengan lebatnya.
Ok tu je nak bagitau....penat minda dan fizikal. Ahad nak g berjimba kejap la.
Ok Jumpa lagi korang.
Nota Jemari: mendung.. 12:15 pm


12 Comments
Wah di Malaysia sana sudah mulai masuk musim hujan kah?
ReplyDeleteKalau di Indonesia sini, masih belum nampak ada hujan sama sekali. Gerimis pun takde. Polusi je dimana-mana, heuheuheu
Di Kuala Lumpur sekarang 'Berjerubu'. Betul kan Orang KL? Kat sekitar selangor ni kejap ujan kejap mendung, kejap panas.
DeleteSaya pergi berjima esok. Jangan lupa hadir ke live tik tok saya sekitar 8 malam atau 9 malam. See U. Eh!
ReplyDeleteYe betul..KL hujan lebat pagi ni...suram aje suasana ha...
ReplyDeleteLunch hour td sy tido diiringi dgn bunyi hujan.Terus terasa mcm tido dkt kg atap zink =D
ReplyDeleteNasib baik juga tu KakRet bawa laptop. Dapat jugak settlekan kerja. Sini macam tak ada tanda nak hujan lagi. Selamat hujung minggu KakRet.
ReplyDeletePagi tadi hujan, berhenti kejap then sambung semula masa tengahari di SG ni. Happy weekend Ako!
ReplyDeleteHadap laptop tenang-tenang tau, drive safe nanti!
ReplyDeletekannn.. klau wfh ni, dimana saja kena bawa laptop. hihi
ReplyDeleteWork from anywhere.
ReplyDeleteAsal ada internet semua jadi.
Alhamdulillah hujan sebab cuaca sekarang agak panas juga jerebu kan. Hidung ni kadang terasa sendat.
ReplyDeleteKat Lipis ni petang hujan. Siang ada masa mendung, ada masa panas terik.
ReplyDeleteThank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com