Back to NORMAL

Salam,

Jangan banyak tanya....
Ye ye ako kembali ke pangkal jalan..
Memandangkan template sebelum ni cam ada sesuatu yg 'kurang', maka ako ambik keputusan tuk kembali kepada yg asal. Puas sudah ako cari 'kekurangan' itu tapi masih jua x tau mana silapnya.

Dan sekarang, walau ianya sesuatu yg masih SIMPLE tapi ako tetap PUAS!

Nota Jemari: manusia, tetap mau perubahan!
Share:

4 comments:

  1. Hi, I dah klik Honda ads, yeah!
    Pls drop by kat blog I, ya?
    Tolong click kalau ada ads, thank you!!!!

    ReplyDelete
  2. ntah.. date tu x kuar plak.. pelik kan....

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.