Monday, July 27, 2009

Back to NORMAL

Salam,

Jangan banyak tanya....
Ye ye ako kembali ke pangkal jalan..
Memandangkan template sebelum ni cam ada sesuatu yg 'kurang', maka ako ambik keputusan tuk kembali kepada yg asal. Puas sudah ako cari 'kekurangan' itu tapi masih jua x tau mana silapnya.

Dan sekarang, walau ianya sesuatu yg masih SIMPLE tapi ako tetap PUAS!

Nota Jemari: manusia, tetap mau perubahan!

4 comments:

  1. Hi, I dah klik Honda ads, yeah!
    Pls drop by kat blog I, ya?
    Tolong click kalau ada ads, thank you!!!!

    ReplyDelete
  2. ntah.. date tu x kuar plak.. pelik kan....

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.