Wednesday, December 1, 2010

Maaf ya, ada masalah comment!

Minta maaf!

Eh jap jap..
First of all, terima kasih la kat kowang yang TERrajin masuk blog nak tinggalkan komen kat entry-entry ako ni. Memang sangat dihargai.

Ingat nak balas la budi baik kowang so ako jenguk la balik blog-blog kowang tu. Tapi maaf seribu kali maaf. Ako memang tak leh nak tinggalkan sebarang komen jika komen kowang berbentuk seperti gambar di bawah. Siyes, walau ako sudah menaip sesuatu di situ tapi bila mahu klik post comment, memang sepatah haram tak berfungsi langsung. Maksudnya komen takkan dipublish.

Ako sendiri tak pasti punca nya.


Jadi, kiranya kowang nak nampak komen-komen dari ako, sila lah bertukar bentuk komen menjadi pop-up comment.

Dan sila pastikan pilihan komen kowang bukan nya "FULL PAGE" comment.
Ako adalah sangat-sangat malas mahu tinggalkan komen bila klik menu komen kowang akan kuar balik satu page penuh. Adusss... sangat-sangat lembab mahu loading. Sila memahami masalah ako yang sangat-sangat pentingkan masa. hehehe...

Bukan nya apa, klu pop up komen, bila ko klik terus je ko kasi komen. Tapi bila klik komen yang kena tgu loading satu page balik, tambah-tambah plak loading nya mengambil masa yang agak lama, so ko paham-paham sendiri la ye.

Sebab itu kadang-kadang ako malas mahu tinggalkan komen kat memana blog.
Dah baca terus ako klik PANGKAH.
Unless kowang ada letak chatbox kat tepi, insyallah ako tglkan mesej kat chatbox kowang yang menandakan ako sudah sampai ke situ... *wink*

Nota Jemari: maaf, sekadar pendapat, tak suka tak apa :) 

10 comments:

  1. Ok.. Aku dah komen kat entry pasal komen ko ni.. :)

    ReplyDelete
  2. thanks... erkk komen kat entry ko ker?? jap nak terjah sana..

    ReplyDelete
  3. salam retna,
    sama lah kita.. akak pun sama, tak leh tinggal kan komen kat bloggers yang format komen cenggitu.. akak pun ada gak buat post about this at http://my-colorful-rainbows.blogspot.com/2010/07/tak-boleh-tinggal-komen.html. tak tahu apasal ekk..

    ReplyDelete
  4. kelhome,
    hahaha thanks :)

    kak aanas,
    tu la kan.. saya pun pelik gak.. mende ni klu x silap baru je saya kena 2 3 hari ni, before ni cam OK jer... pelik pelik! hehhe kena panggil CSI ni kak soh siasat ahhaa

    ReplyDelete
  5. retna, panggil sumer sekali, csi, criminal minds, bones, burn notice, the unit.. hahaha, akak yang suka tengok tivi, especially channel 701 ngan 710.

    ReplyDelete
  6. sib baik mekchu wat pop up page.. jgn malas tnggalkan komen kat belog oren mekchu tau..

    ReplyDelete
  7. kak aanas,
    eh sama la.. kita pun suka tgk channel tu ehehhe

    mekcu,
    hehehe insyallah klu kita rajin n sempat mesti tgl komen punya.. dont worry! ;)

    ReplyDelete
  8. setuju sangat!!!!...ada tu 3x ko nak bkk full page bru leh komen..huhuhuhu

    klu bwk F1 oke le..ni bwk forklift..mmg le lembab nak loading..huhuhu

    ReplyDelete
  9. Lin,
    hhaahah utg gak ko bawa forklif, ada tu dayung sampan je weii.. lagi arr slow motion nak loading hehe :p

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.