, , ,

Petua dapat anak??!

Kakak ako dah lebih soploh tahun kawen....
tapii masih belum ada rezeki punya anak.
Klu kowang ada petua-petua yang berguna, bole la share ngan ako kat sini.

Dah banyak kaedah dah dia cuba..
Dan dah banyak tempat dah dia pegi...
Adalah bulan jun tempoh hari melekat la kejap , tapi lepas tu terpaksa 'cuci'..
Takde rezeki lagi....

Mungkin kah rahim dia tak kuat?
Mungkin kah ada masalah sperma atau ovum?
Mungkin kah memang DIA belum mahu bagi rezeki buat derang lagi??

Pape pun, umur makin meningkat tu, kesian plak klu dah ujung-ujung usia baru nak dapat baby.

Rezeki, jodoh sumer dah ditentukan olehNYA kan..

Nota Jemari: harap derang usaha gigih lagi...
Share:

7 comments:

  1. Kak Ret la kawen cecepat,
    dapat die rase jage anak Kak Ret.
    HAHAHA.

    Kak Ret nak anak bape ramai?
    satu team bola ade x?
    kih kih kih xD

    ReplyDelete
  2. ada rezeki ramai mana pun kita xkisah.. hahahaha kita suka ramai2 ;p

    ReplyDelete
  3. tuka la drpd team bola kpd tem rugby. HAHAHAHAHAHA xD

    ReplyDelete
  4. cuba le BIODEX..dh cuba..sbb ada kwn aku guna ubat tu x sampai setengah thn dh ngandung tp rezki dgn izinNYA juga le..kita cuma usaha aje..

    ReplyDelete
  5. lily,
    psstt team rugby bape org ek?? :p

    lin,
    ntah ek... nnt ako soh dia try

    ReplyDelete
  6. Ret, try minum air buah apa ntah dari Mekah tu... aku lupa la... cer ko risik2 org yg penah pie umrah. Mana tahu, ada rezeki...

    ReplyDelete
  7. ooooo rsnya tahu tp luupa nama *sengih*

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.