Uyum oo Uyum!! - Ako Tetap Ako

Uyum oo Uyum!!

 

"Nina oo Nina!"

Sayup je dia panggil nama ako.
Masa ni ako kat dalam bilik tengah baring-baring.
Dengar cara dia panggil tu mcm slow n biasa je kan.
So, takde la ako rushing sangat melompat dari katil ke apa kan.

So bila kluar dari bilik, tengok dia terdiam kat tepi tibi tu.
Ako pun cepat-cepat la dekat kat dia tanya nape.
Tak sempat dia jawab, ako dah ternampak jari dia.
OK, seriously ako bukan tak kesian tapi ako tak tahan gelak!!
Adoiii bayang kan la dengan jari tembam dia tu, dah nape leh tercepit celah bakul baju tu nakk oiii?!!!
Takde mende lain nak dimain nya.
Dah le tangan tu tembam..boolaatt..
Abih, camne tu nak kuar kan jari tu???

Jenuh la ako ngan abang dia dok kuarkan jari tu.
Kitorang sapu minyak.
Kitorang amek ais...

Masa ni dia dah start melalak sebab sakit kan.
Nak tak nak kena paksa juga tarik.
Tapi dalam masa yang sama ako dah terpikir nak bawa g klinik je ngan bakul2 tu sekali.
Tapi alhamdulilah nasib la abang abin ada skill dapat la kluarkan jari adik dia..😅

Ada gak terpikir nak potong bakul tu tapi sebab kan jari dia bolat .. dah penuh setiap ruang lubang tu, maka nya terbantut la plan nak memotong.
Memang kitorang try juga potong tapi sebab takut tersalah teknik, luka plak tangan montel dia tu hehe
Adoiii..... macam mana la awak bole terpikir nak masukkan jari dalam lubang bakul tu??
Uyum ooo Uyummm...
Macam-macam la awak ni.
Lepas satu, satu kejadian jadi kat awak.

Ni kalau boleh dikira, macam-macam dah kesan peninggalan 'sejarah' awak tempek kat badan awak. Esok dah besar, boleh tengok balik kesan-kesan tu semua ye...
Adoii la anak.... macam-macam pe'el!!

Nota Jemari: Nasib la awak anak jantan!! 😅

6 comments:

  1. Alahailah uyom... kesian ada lucu lagilah nak gelak.. hihihi.. mst dia x perasan tu tanpa sengaja masukkan jari dia dlm tu 🤭🤭🤭😂😂😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa agak nya la tu. Syiok2 tgk tibi, jari plk gatal2 termsk celah bakul.. Adoii mmg lawak sbb unexpected

      Delete
  2. Hahahahaa lawakk laaa Uyumm oii..
    Nasib jari, kalau tettttt..nahas kena panggil bomba plak hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakakaa.... Kan klu anu yg tercepit mau kena panggil bomba haha

      Delete
  3. Tak tahu nak bagi berapa ha... hahahahahahahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.