WANG TAK DITUNTUT (WTD) - Ako Tetap Ako

Friday, January 8, 2021

WANG TAK DITUNTUT (WTD)


Mulai 1 Januari 2020, Wang Tak Dituntut (WTD) boleh disemak secara dalam talian melalui portal eGUMIS.

Korang dah cuba semak?
Hahah ako ni baru la berkesempatan nak semak kot-kot la ada duit yang terlebih kat memana.
Sekali check, eh eh ada la.....!!!

Dah alang-alang tu ako terus je la claim.
Senang dan mudah, just masukkan no acc bank dan email derang.
Jangan lupa serta kan sekali salinan kad pengenalan dan juga penyata bank yang masih aktif.

Insyallah ada rezeki duit akan dapat dalam 30 hari bekerja.

Nota Jemari: korek-korek baki dari insuran....😍 Biar Lambat, asal dapat hahah

10 comments:

  1. baikkkkk!!! takde WTD... hahaha... dh tuntut 2 thn lepas

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita sebab dl ssh nk g sana ... tu mls nk tuntut.. ni bila try balik, eh eh bole claim online.. ha apa lagi laju je claim hahaha

      Delete
  2. Wahhh.. kita dulu semak memang ada, tapi masa tu kena tuntut sendiri, kalau dah boleh tuntut online, skrg jugak kita nak tuntut laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula rasa nya dulu mcm kena gi sana kan claim.. ni pun tetiba tergerak nak klik egumis tu check balik... ha senang dah bole claim online je

      Delete
  3. saya dah semak dan ada duit dalam tu tapi bila saya nak tekan tuntutan tu..
    dia tak boleh pula. xde pun tempat nak isi no acc bank semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila login, belah kiri ada button "borang permohonan"...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com