Belated hadiah la pulak...

Opocot mak ko!
Terkejut ako, tetiba ghase ada lembaga dok berdiri belakang ako. Cissss ghope2 nyer laki si dia ni ha. Adehh... kusss semangat ako!! Aiyo lenkali kasi salam dulu laaa. Seb baek ako xde lemah jantung.

Oh ye, tiba2 laki dia letak satu bungkusan atas meja ako.
Gurlppp?!

Lorr.... belated hadiah gamak nya.
Alaahaii terharu nyaa..

Tengkiu kowang!
Masih ada lagi owang nak bagi ako hadiah.
Mekasih banyak2 ek.....

Taaadaaa... comei kan?!!!

Nota Jemari: murah rezeki kowang

Share:

7 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.