SUPERHOST GIVEAWAY

SUPERHOST GIVEAWAY

Rasanya lama gila tak join giveaway kengkawan blogger kan.
Kirakan ini giveaway pertama untuk tahun 2022.


Baca dia punya hadiah, menarik gila weiii!!!
Siapa nak bagi penginapan percutian FREE kan?!!!
Ha korang tak nak ke?
Moh la lekaih join juga.

Syarat-syarat nya :-

1. Follow blog ni dan tulis link/komen apa-apa saja yg murni dlm posting ni..
2. Subscribe channel youtube:  # Family Factor
3. Buat simple entry kat blog anda,  tampalkan banner kat blog anda dan link kan ke posting ni.
4. Optional (tak buat tak apa) Teka aku asal dari negeri mana

OK untuk jawapan no 4 tu, ako teka aje la eh, penulis berasal dari Perlis.

Tarikh tutup: 28 February 2022.

Nota Jemari: Gud luck semua yang bakal join!!

Post a Comment

22 Comments

  1. Semoga berjaya. Menang memang dekat hendak pergi.

    ReplyDelete
  2. All the best Kak Ret. Memang syiok siapa menang hadiah dia ni. :)

    ReplyDelete
  3. All the best Ako...SA nak join gak laa

    ReplyDelete
  4. All the best kak ret . .sempat lgi ccl nak join ni

    ReplyDelete
  5. lumayan hadiah
    good luck Ako
    next nk join jg

    ReplyDelete
  6. Semoga menang kak Ret 💃💃. Salut lah Ama teman-teman bloggers Malaysia ini, seriiing banget bikin giveaway dan semuanya menarik 👍👍.

    ReplyDelete
  7. Baru teringat tentang giveaway ni. Good luck Kak Ret..

    ReplyDelete
  8. All the best, Kak Ret. Moga ada rezeki utk GA ni :)

    ReplyDelete
  9. Goodluck and all the best kak ret! ;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com