TEASER: BILA UYUM NAIK KAPAL TOROBANG LAGI

TEASER: BILA UYUM NAIK KAPAL TOROBANG LAGI



Uyum nak gi rehatkan hotak kejap. 
Jangan rindu rindu Uyum cay!!
Nanti uyum update lagi.
Doakan perjalanan Uyum n family dipermudahkan. 

Psstt Uyum excited nak naik kapal terbang ni!!

Nota Jemari: Last Uyum naik masa 3 tahun lepas b4 cobid ni 😂

Post a Comment

23 Comments

  1. Tiga tahun lepas, Uyum kecik lagi, kan.. mesti dah tk ingat macam mana bestny naik kapal terobang.

    ReplyDelete
  2. Bestnya Uyum naik kapal torobang. Selamat bercuti Uyum, Nina dan family :)

    ReplyDelete
  3. sronok uyum naik kapal terbang lg

    ReplyDelete
  4. stay safe ujum , enjoy tau naik kapai terbang hehe

    ReplyDelete
  5. Wah, Uyum nak ke mana tu? Tak ajak aunty....

    ReplyDelete
  6. Wah...dia bercuti lagi naik kapal terobang la....tinggalkan gf dia ha.....

    ReplyDelete
  7. Nak ikut, Uyum!
    Happy vacay Ako & geng hehe...

    ReplyDelete
  8. Waaa sampainya hati tinggalkan aunty Lin ya..

    ReplyDelete
  9. I believe i can fly ... naik kapal terbang.

    ReplyDelete
  10. Kena buat swab test lagi ke nak pegi Langkawi tu? Selamat bercuti2 Ayum & Nina!

    ReplyDelete
  11. mmg rindu sangat dah nak naik kapa terbang. last naik early 2021. ntah bila lah lagi boleh naik. merindu sakan.

    ReplyDelete
  12. Uyuuuum, nak kemana niiih. Senangnyaaa yaaa bisa naik pesawat lagiiii 😄😄😄. Aunty aja belum berani sampe sekarang , karena takut PCR atau antigen test 🤣🤣🤣. Happy traveling Uyum. Sehat2 yaaaa 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Domestic tidak perlu test2 lagi.. So ok la kita naik flight
      . Kalo ke luar negara, ya perlu pcr bagai.. Kuarantin.. Uishh mcm x sanggup je kan haaha

      Delete
  13. Sonok lahhhhh uyyum naik kapal torobang! Walaupunn dalam malaysia je tapi feel tuuuu tetappp adoo. Janji naik kapal torobang hahahaha

    ReplyDelete
  14. Uyum prektis nak pindah oversea ke tu?

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com