TOP COMMENTATORS - DISEMBER 2021

TOP COMMENTATORS - DISEMBER 2021


Penutup tahun 2021.
Pembuka tahun 2022.
Muncul juga nama-nama baru kat sini.
Yang sedia ada memang sedia maklum la kan.
Tahniah kepada semua pengomen-pengomen di blog anakomak6.

Eh lupa plak, SELAMAT TAHUN BARU 2022 kepada semua!!
Berjaya juga masuk tahun baru ye.😁

Sempena tahun baru ni, kita nak bagi cenderahati kat semua soploh pengomen tegar bulan lepas.
Tahniah buat korang yang tersenarai bawah ni. 
Awal-awal tahun cam tetiba tak tau nak tulis apa hahah...πŸ˜…
Apa pun, kepada yang belum pernah kirimkan alamat, sila emailkan details (termasuk nama, alamat & contact no) korang ke anakomak6@gmail.com.

Last but not least, apa yang korang buat first day tahun baru ni??? πŸ˜†

Nota Jemari: azam oo azam... siapa azam??? πŸ™Š

Post a Comment

29 Comments

  1. Selamat tahun baharu akak sekeluarga.

    ReplyDelete
  2. Hehe dapat lagi. Tq. Alhamdulillah. Semoga Cik Ako murah rezeki. Penting sekali dapat kesihatan yang terbaik. Amin.

    ReplyDelete
  3. yeayy, thanks kak ret.
    happy new year!

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat semua pengomen.

    ReplyDelete
  5. Selamat tahun baru Cik Ako...kita pergi Sentul Depot..check out cafe hipster...hehe..

    ReplyDelete
  6. Selamat Tahun Baru sisturrr! Moga tercapa doa dan harapan.. Wahh, masih tersenarai ek saya ni.. sekarang dah kurang sikit mengomen sebenornya.. Tahniah to all.. Azam baru.. Rahsia.. Know know settle... tibber

    ReplyDelete
  7. Aiiiish happy nyaaa , bisa masuk kedalam list komentator 10 besar kak Retna πŸ’ƒπŸ’ƒ. Thank you so much akak 😘. Nanti saya email Yaa.

    Happy new year juga buat akak dan keluarga. Semoga lah tahun ini jauuuh lebih baik lagi. Banyak blessing dan happiness buat kita semua 😘

    ReplyDelete
  8. Tahniah semua. Lamanya tak singgah dan x tersenarai jadi pengomen kat blog Kak Ret.

    ReplyDelete
  9. Selamat tahun baru Kak Ret... :)

    ReplyDelete
  10. Selamat tahun baru Ako...
    Tahniah utk semua pemenang!

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  12. Selamat tahun baru Ako, Tahniah buat semua pemenang.

    ReplyDelete
  13. Waaaa tahniah semua..
    Aku memang kurang komen Ret, nak bagi peluang kat lelain hahahahahahaha...

    ReplyDelete
  14. tahniah semua
    alahaii ciknur bln 12 ni memang x ke blog sapa2 huhuu
    insyaAllah 2022 blh jln2 tgk blog

    ReplyDelete
  15. Tahniah semua berjaya jadi pengomen tegar. Hehe

    ReplyDelete
  16. azam tu senior saya..ehhh..hahaha

    tahniah kepada semua yang sangat rajin komen!

    ReplyDelete
  17. Selamat tahun baru k.ret!!😊
    Tahniah buat pengomen2 tegar.
    Tak pernah masuk list. Nak kena kejar lagi nampak gayanya ni🀣

    ReplyDelete
  18. Happy 2022, Kak Ret! Eh eh ada nama kita membuat kemunculan di tangga akhir …. πŸ˜‚

    Saya buat apa ye tahun baru ari tu? πŸ€” yg saya ingat saya banyak makan.

    ReplyDelete
  19. Tahniah untuk semua top komentator blog KakRet. Selamat tahun baru. Tahun baru dikampung dengan penuh kerisauan fikirkan banjir. huhu...

    ReplyDelete
  20. Walaupun dah lambat, tapi tetap nak wish, happy new year untuk kak ret dan keluarga! Dan tahniah kepada top komentators. Kita dah lama terkeluar dari list hahaha >.<

    ReplyDelete
  21. Tahniah buat semua pemenang. Korang memang awesome, rajin sangat. saya tak ada kekuatan lagi , huhu

    ReplyDelete
  22. Selamat tahun baru Ako. semoga tahun ni Ako sentiasa sihat, ceria dan gembira selalu

    ReplyDelete
  23. wah. aida di situ la :)
    best nyer!
    excited nyer!

    sekarang jugak aida emel.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com