LEPAKING WITH OLD FRIENDS

LEPAKING WITH OLD FRIENDS

Lamaaaaaa nya tak jumpa minah sorang ni!!
Alkisah ternampak status dia dok lepak Sunway Hotel.
Maka nya cecepat kita mesej bertanya kan planning dia anak banak.
Bukan apa, dah alang-alang nampak dia turun KL, maka nya kita ajak la dia jumpa and lepak 'kejap'.
Dia ON aje. 

So malam tadi melepak la kami bertiga.


Laaamaaaa gila tak jumpa!
Last jumpa rasa nya masa anak dia masih kecil lagi.
Sekarang anak pun dah 19 tahun. 
Bayang kan lebih soploh taon tak jumpa.
Mak tetap la menten comel je lagi hahahah...

Bila dah kata lama tak jumpa, maka nya macam-macam cerita la kluar kan.
Dari zaman belajar, semua pun dok throwback je.
Citer lucu, citer sedih, citer orang ni, citer orang tu.


Asal nya nak lepak kat JIBRIL tapi dok cari parking pusing-pusing tak jumpa.
Last-last lepak aje la kat kedai pertama yang kami jumpa dulu.
Orang sakit gigi kan, kita order aje la kue teo kungfu, janji bole la hirup-hirup kuahnya hahaha..😅

Lepak, makan, sembang.
Tak perasan dah pukul 12 tengah malam.
Perghhhh.... klu tak pikirkan ako melepak ngan mak-mak budak ni, mau nya sampai ke subuh menyembang.😆

To Elly, tengkiu sudi melepak ngan ako n Iza.
Next time turun KL lagi, sila roger-roger k.
Nanti kita try buat reunion geng-geng asrama blok 10 plak ye😁

Nota Jemari: Bila geng ex IPM KL dah jumpa...

Post a Comment

18 Comments

  1. Lamanyaaaaa...
    Btw nnti plan laa ya lima belas hb tu hehehehe malam kita leh lepak jumpa geng semua..

    ReplyDelete
  2. Lama itu 10 tahun. Hehe bagus silaturrahmi tidak putus.

    P.S: Tq atas hadiah. Selamat tiba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh dah sampai ye???? dah smpt check status penghantaran.. btw alhamdulilah, hopeNA suka ye.. sbb x tau nak bagi apa ekceli hehehe

      Delete
  3. Lama sangat tu tak jumpa. Kita pun rindu kawan2 zaman kolej dulu. Sekarang memasing dah busy dengan keluarga, kalau berjalan ke tempat dorang pun, memasing ada urusan, jadi jumpa di laman sosial aje ka

    ReplyDelete
  4. Wahh syok lepak dengan geng. Tak sedar masa berlalu

    ReplyDelete
  5. Mukanya look younger , tak menyangka anak dah 19 THN 👍. Senang nyaaa bertemu teman lama. Saya sampai saat ini blm lagi ketemu dengan temen2 dekat kak 🤣. Belum ada yg berani hahahaha.

    ReplyDelete
  6. Wahhhh, terbaikkkk.. bestnyaaa lepak bila lama tak jumpaa

    ReplyDelete
  7. jumpa old good friends mmg bestkan..

    lama dah tak jumpa kawan2 sekolah yang sekepala dgn ammi..asyik borak dalam WhatsApp je

    ReplyDelete
  8. rancak bersembang sampai larut malam..hehe...lama x jumpa..
    jauh tu kt Subang Jaya...

    ReplyDelete
  9. Seronok borak sampai dah tengah malam erk..kalau SA pun macam tu..sebab tu kalau kawan- kawan turun KL and ada gathering SA suka staycation kat mana- mana hotel..so takde la risau mak abah tgok anak dia x balik2 lagi...haha

    ReplyDelete
  10. Ya sudah sampai. Alhamdulillah suka. Ada tertanya-tanya siapa yang akan beri planner. Hehe boleh guna terus.

    ReplyDelete
  11. reunion always the best.. even always sembang dlm ws pun tetap bila depan2 juga the best kan

    ReplyDelete
  12. terasa rindu nak lepak dengan geng2 lama macam ni..tapi semua jauh2..huhuuhu

    ReplyDelete
  13. Tiba2 rasa rindu pulak ngan geng Sarawak kita 😅. Seronok dapat lepak macam ni.

    ReplyDelete
  14. Bestnya berpeluang lepak2 catch up dengan kawan lama 😊

    ReplyDelete
  15. Happy giler kalau dapat jumpa kawan yang dah lama tak jumpa. Banyak story rasa tak cukup masa jumpa sekejap. Tapi yang sekejap tu pun dah kira rezeki ada peluang berjumpa.

    ReplyDelete
  16. alololo memang ler best jumpa besties lelama!
    aida ni tgh carik peluang ni nak jumpa geng.
    semua busy keje, anak ramai :) ha ha ah ah ha...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com