WORDLESS WEDNESDAY: RINDU

WORDLESS WEDNESDAY: RINDU


Ada yang rindu tak?
Agak-agak tahun 2022 dah boleh buat planning pape tak? 😅

Nota Jemari: Bila pikir nak kena kuarantin, adoii ......!!!

Post a Comment

21 Comments

  1. Replies
    1. kaaaannnn!! jom planning hujung tahun depan muahahaha

      Delete
  2. rasa was2 nak buat planning utk 2022...haha..

    ReplyDelete
  3. Rindu gakkk.. tapi fikir leceh nak lalui SOP semua, lebih sanggup menanggung rindu.

    ReplyDelete
  4. Rindu jugakkk! Tapi takut. Nak kena kuarantin pun dah berapa hari dahhh >.<

    ReplyDelete
  5. Tidak rindu lagi. Hehe rasanya sebelum ini sakan jalan ke luar negara sampai rasa penat sangat.
    Mungkin 2-3 tahun lagi?

    ReplyDelete
  6. Rindu la jgak..
    Jealous tengok kawan2 yg duk oversea bergambar disana.. Dorang makan tahun duk sana sebab kerja..
    Takpelah tahan la dulu..
    Tunggu covid ni hilang.. makan tahun la gak kan..huhu

    ReplyDelete
  7. haha. tang kuarantin tu yang malas kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.... tang kuarantin tu yg kadang pk byk kali sbb nak kena amek cuti lebih dari sepatutnya ni hahahha

      Delete
  8. Yang rajin travel pastilah rindu. Rindu nak hidup bebas. Seram dok fikir kena swab test dan nak menungggu tempoh kuanrantin satu hal jugak tu.

    ReplyDelete
  9. Nasib fly ke Sarawak tak perlu swab test. Haha

    ReplyDelete
  10. Bikin itin ke Jepang, tapi saya tak berani berharap banyak kak 🤣🤣🤣🤣. Takut kecewa lah masih tak bisa pergi. Apalagi di Indonesia yg bepergian ke luar negara masih harus karantina 10 hari, biaya untuk karantina tuh bisa tak jauh beda Ama biaya liburan yg terpakai 🤣🤣.

    Saya baru nak traveling kalau kondisi sudah aman, dan karantina sudah dihapus. Selagi karantina masih ada, sepertinya skip dulu lah 😄

    ReplyDelete
  11. Takde plan...go with the flow aje

    ReplyDelete
  12. Tak de plan ke mana pun lagi .. Hanya plan nak balik kampung dan staycation area KL dan Selangor je dulu.. Hehe...

    ReplyDelete
  13. susah nak plan dalam keadaan sekarang ni huhuhu

    ReplyDelete
  14. Belum ada plan jauh-jauh lagi.
    Setakat cuti-cuti kat KL je 😊

    ReplyDelete
  15. rinduuuuuuu!

    tapi xde plan pape fly this year.
    2023 in shaa Allah. plan nak ke sabah.
    if si covid ni reda tgh tahun ni, baru la start nak booking booking for holiday 2023.
    lepas nurin settle SPM (mac 2023).

    ReplyDelete
  16. eh lupa nak inform dlm komen tadi.
    this year aida da reserve 3 campsite = camping hi hi hi hi...
    selangor = 2. perak = 1.
    june nanti mcm nak plan kat 2 campsite.
    a camping year for aida's family.
    so takde la nak fly sana sini. brg camping karang kena caj extra kargo plak ha ha ha...

    ReplyDelete
  17. kan..
    rindu nak fly gi oversea. tapi.. sbb nak kena kuarantin.. habis cuti mcm tu je dgn kuarantin.. hopefully dpt la tahun ni..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com