TOP COMMENTATORS - NOVEMBER 2021

TOP COMMENTATORS - NOVEMBER 2021


Dia muncul lagi! Macam biasa la kan awal bulan dia up la entry ni. ๐Ÿ˜†
Kali ni ada penampakkan nama-nama baru juga.
Terima kasih semua yang sudi datang singgah ke blog anakomak ni.
Sudi baca, sudi tinggalkan komen, sudi jenguk-jenguk.
Semua nya la kan... Tanpa korang, takde la blog ni hahaha ๐Ÿ˜†

Kali ni ako berbesar hati nak bagi cenderahati kat 3 top komentator untuk bulan lepas.

Insyallah tunggu cenderahati nya menyusul k.

Buat yang lelain pun, tahniah juga!
Ada rezeki bulan depan plak ke mana tau kan ๐Ÿ˜

Nota Jemari: Hujung tahun dah eh ... 

Post a Comment

24 Comments

  1. Tahniah semua, moga ada sinar saya memunculkan diri juga haha

    ReplyDelete
  2. macam mana nak rajin macam kakRetna?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhaha kita xde la rajin sgt wak.... bila ada masa je kita update :D

      Delete
  3. Eh....ada rezeki lagi rupanya....thanks ako...tahniah untuk yang lain- lain...yup dah hujung tahun..SA tgh fikir nak buat something new untuk top komentator next year...insyaallah..semoga murah rezeki SA dan semua yang sudi bertandang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaannn.... buat masa ni x leh nk pk lagi something new hahha...

      Delete
  4. Alhamdulillah terpilih. Eh risau juga barang sampai tiada di rumah. Hehe.
    Tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe kita pos lmbt sket... nnt dah pos kita alert awak k

      Delete
  5. Tahniah kepada semua penerima souvenir

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada para pemenang yang awesome..

    semoga semua sukses dan gembira selalu

    ReplyDelete
  7. Wahhhhh, tahniah to all.. Tak kusangka blog ku masih di situ

    ReplyDelete
  8. Waa tahniah semua yg tersenarai

    ReplyDelete
  9. Tahniah untuk semua top top komentator blog KakRet :)

    ReplyDelete
  10. Senang tiap baca blog kak Retna, Krn seperti mengobati kerinduan saya dengan teman-teman college kat Malaysia. Bisa baca tulisan dalam bahasa Melayu lagi, bikin saya rindu nak ke sana lagi ๐Ÿ˜. Tulah selalu rutin baca-baca tulisan akak, dan beberapa teman blogger Malaysia yg lain :).

    ReplyDelete
  11. nak jugak!!!
    tapi tu la kan, aida blogger tenggelam timbul :) ha ha ha ha...
    mana ler nak dpt hadiah.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com