SETELAH DUA TAHUN

SETELAH DUA TAHUN


Hari ni dalam sejarah selepas 2 tahun hahaha... Kita masuk opis la kejap!! Of coz la memang takde sape2 kan kat opis. Semua pun masih WFH lagi. Memandangkan ada mende nak kena setel kat opis maka nya arini kita gigih la masuk opis sengsorang. 

Sebelum sampai opis kena la buat test kit dulu ye. Alhamdulilah negatif.. 


Setelah dua tahun hahaha.... 
Kebetulan opis ako tengah buat renovation ni.
So berterabur la sket kusi meja, PC semua.
Ini pun ako hangkut PC ako , kasi ON kat tempat orang lain.
Sebab sini je yang masih ada LAN server untuk di sambungkan.
Rindu plak PC monitor yang besar ni hahaha...

So ok la mau kasi setel keje!
Esok kita dah start cuti panjang.....
Ke mana kita ni? hahha tunggu :)

Nota Jemari: LIVE from opis ku hahaha

Post a Comment

23 Comments

  1. Terkadang saya rindu ingin kerja balik di office. Dah resign 2 tahun, dan memutuskan full di rumah. Kalo kerjapun, ambil yang dari rumah je.

    Waah akak nak kemana nih .. ditunggu cerita2 liburannya 😘

    ReplyDelete
  2. Wah sempat pejabat tengah buat ubahsuai.
    Bercuti ke manalah itu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini pun x setel lg tu.. Hujung bln ni kot br siap

      Delete
  3. wah... mmg wfh sepenuhnya ke kak ret? mmg xde penggiliran ke ofis ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha... Dept kitrg mmg fully wfh hehe.. Ada je dept lain yg dh msk opis.. Terpulang bos laa.. Myb thn depan dh start rotate kot seminggu sekali ke msk opis camtu la

      Delete
  4. lamanya WFH...mesti rindu kat kwn2 opis...hehe..

    Happy hols...bon voyage!!

    ReplyDelete
  5. sni dh keje full.. xde dh wfh.. huhu..
    ms wfh dulu rindu nk ke tmpt keje..
    dh keje ni rs nk cuti pulak.. haha

    selamat bercuti!

    ReplyDelete
  6. lama tu WFH...dah 2 tahun kita hidup dengan Covid ni..huhu

    ReplyDelete
  7. 2 tahun lama tu kalau ikut nature kerja company Mrs.A hehehee...

    Dah hujung-hujung tahun nih! holiday mode activated gitttewww...

    ReplyDelete
  8. Bestnya fully WFH....Malakoff xdo...non hadoooo....kerja la sampai abang jamil mampus...uiii cuti lagi...nak kemana tu????

    ReplyDelete
  9. 2 tahun opis tinggal kosong....berani ek datang sorang hahaha

    ReplyDelete
  10. wah best dapat cuti panjang. cuti2 malaysia ke lepas ni?? hehe

    ReplyDelete
  11. Samalah kita masih WFH. Bos bagi je sesape nak keje opis datang tapi tulah takut swab test hidung every 2 weeks

    ReplyDelete
  12. lama btul tu WFH...kita paling lama rasanya 6bln lps tu gilir2 jap masuk opis..jp wfh...tp suka lg masuk opis sbb wfh ni bos tk kira masa smp ke mlm dok msg hal kj...kdg2 time cuti pn sama...adoibertabah btul

    ReplyDelete
  13. Selamat bercuti kak..mesti bawa Uyum kan.. jaga diri.

    ReplyDelete
  14. lama sangat tuu cuti.. Haa, ajum ke sarawak. haaha

    ReplyDelete
  15. mesti rindu nak kerja dkt ofis kan..

    ReplyDelete
  16. ohh masih WFH lagi. 2 tahun lamanya tak masuk office..nak tak nak ada kerja kena masuk jugak kan.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com