WORDLESS WEDNESDAY: VACCINE BOOSTER

WORDLESS WEDNESDAY: VACCINE BOOSTER


Coming soon!!
Debor kita, wak!!!
Sakit gigi ni pun tak setel lagi, ngilu plak kalau kena demam booster ni!
Semoga yang baik-baik aje la kan...

Nota Jemari: AZ+AZ+Pfizer

Post a Comment

30 Comments

  1. Insha Allah, everything would be OK.
    Keep calm Ako :D

    ReplyDelete
  2. Aku pun dah dpt gak date sehari sebelum ko, tapi kannn... kena JJCM aku, sebab dapat di PD lagi hahahahaha

    ReplyDelete
  3. Semoga semua berjalan lancar, Kak Ret!

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan & baik2 semuanya..

    ReplyDelete
  5. InshaAllah baik-baik semuanya dan dipermudahkan urusan. Aameen

    ReplyDelete
  6. Moga baik-baik saja. Kak Amie tak tahu bila nak suntik bosster.

    ReplyDelete
  7. Giliran AZ pula. Hehe nanti hendak baca pengalaman Cik Ako kena suntik.
    Semoga ok semuanya.

    ReplyDelete
  8. Semoga baik baik je. Sekarang ni menguruskan dependant. Hari tu bawak Mak. Minggu depan Abah pulak. Harap tak lama lagi sampai giliran Cici pulakkk

    ReplyDelete
  9. Aamiin. Semoga baik-baik sahaja.

    ReplyDelete
  10. SA pun dah dapat tarikh untuk booster...the best part is tarikh 16hb, kul 5pm kat Mid Valley...boleh? memang declined la..tungu la depa bagi tarikh baru...

    ReplyDelete
  11. in sya Allah...semua ok tu. balik vaksin mam panadol & rehat key

    ReplyDelete
  12. don't worry......everything will be fine.

    ReplyDelete
  13. Tak lama lagi tu. Berdebar lain macam kan bila nak kena cucuk ni. Semoga KakRet baik baik je. Aaaminn...

    ReplyDelete
  14. Yg di Indonesia booster nih mulai 12 Jan. Tapiiii berbayar kak 🤣. Yg gartis hanya utk kroteria orang2 tertentu, yg sudah tua atau tak mampu lah.

    Tapi tak ape. Saya tetep mau booster walau harus berbayar. Pengennya pfizer atau moderna.

    ReplyDelete
  15. semoga baik2 aje ya
    ciknur rabu ni he hzz debor2 jga

    ReplyDelete
  16. Semoga semuanya baik2 saja.. take care

    ReplyDelete
  17. AZ pun laju ek dpt booster skrg..

    ReplyDelete
  18. Semoga baik baik sahaja kak ret! Kita baruuu nak call klinik nak buat appointment hehehe

    ReplyDelete
  19. Tahniah Ako. saya dah dapat booster hari tu, Alhamdulillah tak demam dan tak sakit-sakit badan cuma bahu jer sakit sampai 3 hari

    ReplyDelete
  20. Naniey jgk xdpt2 lagi second dose app. tnye kk pun ckp xde walk in. Ah geram betul.. dah 3 bulan dah ni.. nak balik kampungggggg

    ReplyDelete
  21. macam mana vaksin tadi kan..ok ke

    ReplyDelete
  22. amacam?
    ok tak ari ni?
    aida jumaat lepas.
    az+az+pfizer jugak.

    sabtu - rabu (semlm) badan tak sihat tau.
    ari ni alhamdulillah ok perfect dari subuh tadi.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com