Friday, July 10, 2009

Hoyee, dapat hadiah lagi!!

Semalam, on the way ke opis, lalu la ako di atas jambatan itu. Dan ternampak la org jual bende yg comei yg slalu org letak atas dashbod kete. Dalam kepala hotak dah terpikir nak beli satu. Tapi sebab kan ako dah terlambat, maka idok le ako menyinggah untuk melihat orang itu menjual.

Semalam, lunch bersama mereka. Dapat la hadiah dari Mya.
Sampai je kat department, terus tergedik2 ako buka itu hadiah.
Dan sangat la terkejut dan excited sebab apa yg ako idamkan dah terpancul kat depan mata.

Mya, ko mcm tahu2 je ako inginkan bende itu.
Taadaaa.... ako dah tempek kat dashbod si putih.
Ooo sangat comei.
Lebih2 lagi ianya berwarna MERAH.

Tengkiu beb!!!! I like it so much.

Nota Jemari: tambah koleksi lagi

2 comments:

  1. aku dok cr2 color pepel,x dpt2..siott je ko dh dpt dulu huhuhuhuhuhu

    klu ko jumpa kt KL tu,ko present kt aku ek..hahahaha

    ReplyDelete
  2. hehehe ok nnt klu ada kaler pepel, ako belikan tuk ko yek!! ;-)

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.