Followers

Friday, July 10, 2009

Putih oo Putih

Malam itu, lepas dah kenyang2 melantak, time to go home!
Mau start si putih tapi erk.............
Tiba2 si putih mcm majuk.
Ha sudah!!! Asal lak ko tiba2 nak meragam ni, putih oii??!!


Konpom mmg putih majuk dan naik marah.
Sebab tu malam itu dia x moh nak start.
Erkk........... nape ko marah2 tu putih oii???
Ooo ko marah kat ahkak yg jual satay tu ker?
Ke ko marah sbb x dapat nak join kami melantak satay?
Adusss..............


Esok nya ako nak gi keje, ko wat hal lagi..
Ko majuk lagi. Sudahnya ako terpaksa la melaburkan RM230 tuk membeli bateri ko, putih oii... Huwaaaa tak dapat ako nak joli2 dah.

Minggu ni kena makan megi je la.

Nota Jemari: jgn la ko wat hal lagi...

3 comments:

Sis-Lin said...

ko tu x rajin gosok si putih tu...sal tu dia majuk..lainkali bg usap2 sikit,baru le dia ada stim feeling kt ko..hahahaha

laki aku kata mmg mahal wet bateri smpai rm230 tu,kt tmpat laki aku servis tu leh dpt rm130-150..byk beza tu kan...ishhhh

Sis-Lin said...

ko tu x rajin gosok si putih tu...sal tu dia majuk..lainkali bg usap2 sikit,baru le dia ada stim feeling kt ko..hahahaha

laki aku kata mmg mahal wet bateri smpai rm230 tu,kt tmpat laki aku servis tu leh dpt rm130-150..byk beza tu kan...ishhhh

AKO said...

Adehh.... x de pekdah ko klu gosok putih..

klu gosok2... erkk.... erkk...

laarikssssssssss :-D