Putih oo Putih

Malam itu, lepas dah kenyang2 melantak, time to go home!
Mau start si putih tapi erk.............
Tiba2 si putih mcm majuk.
Ha sudah!!! Asal lak ko tiba2 nak meragam ni, putih oii??!!


Konpom mmg putih majuk dan naik marah.
Sebab tu malam itu dia x moh nak start.
Erkk........... nape ko marah2 tu putih oii???
Ooo ko marah kat ahkak yg jual satay tu ker?
Ke ko marah sbb x dapat nak join kami melantak satay?
Adusss..............


Esok nya ako nak gi keje, ko wat hal lagi..
Ko majuk lagi. Sudahnya ako terpaksa la melaburkan RM230 tuk membeli bateri ko, putih oii... Huwaaaa tak dapat ako nak joli2 dah.

Minggu ni kena makan megi je la.

Nota Jemari: jgn la ko wat hal lagi...
Share:

3 comments:

  1. ko tu x rajin gosok si putih tu...sal tu dia majuk..lainkali bg usap2 sikit,baru le dia ada stim feeling kt ko..hahahaha

    laki aku kata mmg mahal wet bateri smpai rm230 tu,kt tmpat laki aku servis tu leh dpt rm130-150..byk beza tu kan...ishhhh

    ReplyDelete
  2. ko tu x rajin gosok si putih tu...sal tu dia majuk..lainkali bg usap2 sikit,baru le dia ada stim feeling kt ko..hahahaha

    laki aku kata mmg mahal wet bateri smpai rm230 tu,kt tmpat laki aku servis tu leh dpt rm130-150..byk beza tu kan...ishhhh

    ReplyDelete
  3. Adehh.... x de pekdah ko klu gosok putih..

    klu gosok2... erkk.... erkk...

    laarikssssssssss :-D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.