Followers

Wednesday, June 23, 2010

ASTRO oo ASTRO

Pesanan dari ASTRO, jelaskan bil ASTRO rm37.95 hari ini sebelum PEMOTONGAN. Buat bayaran di Petronas @ cash deposit Public Bank. Hubungi 1-300-82-3838.

ermmm aiyak camne la leh tak pasan bil bulan 6 tak berbayar?!! Ni la jadinya klu bil dihantar bukan ke alamat yang sepatutnya. Nasib baik la baru sebulan ajer. Klu berbulan-bulan, ermm mmg konpom ako malas dah nak pakai astro. muahahha...

Tapi memang tak sangka plak, adik ako yang x bayar berbulan-bulan pun takde plak kena potong ASTRO nya.. Ishh ni yang moskel sesangat nih. Apa kes plak ako baru sebulan tapi terus dah kena block. Pulak tu, bil ako bukan nya banyak mana klu nak dibandingkan dengan bil adik ako tuh. Ooooo ASTRO memang pilih kasih eh?!! Tak suker tak suker!!

Hari ni ako masih tak bayar bil lagi. Tunggu ujung bulan jer ar eh. So, sementara takde tibi ni, baik kita layan bertenet jer kat umah.

"psstt awak, tolong bayarkan bil saya bole tak? lalalala"

Nota Jemari: Bil apa lagi tak bayar ni ek?

6 comments:

YatT'S said...

kak dapat cek insurans kasi setel la n then upgrade terus ke beyond hehehehe

AKO @ retna said...

Yatt,

1. Duit insuran tu nak bayar hutang kawan dulu.

2. Tibi sekangkang kera, takkan nak pakai beyond.

3. Hutang kete, hutang bil-bil, iskk pastu takkan nak tambah hutang tibi baru plak?!

4. Bukan slalu sangat tgk tibi/astro.. Sebab tu amek pakej yang basic jer. Wat rugi jer upgrade tapi tengok nya jarang-jarang sekali..

Kesimpulan nya, harus berjimat cermat dan juga ukur baju di badan sendiri hehehe *wink*

MUMMYAR said...

betoi tu retna...diorg ni pilih kasih...heheh..dulu masa mula2 bil ai ckit tup2 di potong nya..skang nih...bila dh dua bil x bayar2 pun x potong cepat2 plk...heran gak...hihi...lantok ler dia kan...
xyah upgrade package pun xper coz bukan best sgt pun...hihi

AKO @ retna said...

mummy,
betul kan tu yg heran sesngat,,,
ermm xpe arr saya pun x byr lagi.. sok2 bila rs rindu nk tgk tibi br gi bayar :p

ch@ said...

agaknya lagi dekat dgn pencawang astro lagiii la cepat kena potongnya ;)

AKO @ retna said...

ch@,
hehehe agaknya la kan..:p