REZEKI DIKONGSI BERSAMA: STIMBOT & GRILL by ILIPOT - Ako Tetap Ako

REZEKI DIKONGSI BERSAMA: STIMBOT & GRILL by ILIPOT

Kenal Ili Sulaiman tak?
Tau tak dia ada lah owner kepada ILI POT DELIVERY. (betul kan saya if sya salah
Actually ako pun tak tau cuma pernah la nampak orang dok promot ILIPOT ni.
Nah, tak disangka-sangka rezeki datang bergolek lagi.


Delivery yang ini pun surprise gak.
Asalnya memang tau la ada member tu nak bagi barang tapi ako tak expect barang makanan yang satu ni. Tengok bag dari ILIPOT. Dok terpikir macam pernah tengok tapi di mana ya?! terus mengugel la ako. Wah!!! Ok baru perasan, semalam nya ada terbaca kat IG sorang teman ni. Tak sangka-sangka hari ni  dapat plak ako merasa.


Tengkiu Puan Farihah!
Hahaha... i x sangka dapat makan grill kat rumah sendiri.
Sebab nak harap i cari bahan2 nya memang idok le kan wkakakaa...

ILIPOT ada 2 jenis set.
COMBO STIMBOT & COMBO GRILL.
Korang boleh tengok menu-menu kat SINI.


Ini set yang ako dapat tadi. COMBO GRILL SET untuk 4 orang.
Mula nya ako ingat kan tak cukup untuk kami berlima.
Pepaham je la kalau makan ngan budak-budak ni, memanjang je tak cukup makanan.
Tapi alhamdulilah, memang portion nya banyak sangat!!
Berlebih plak tadi.


Set ni dah termasuk pot grill dan burner.
So tak payah nak pening-pening kena beli tempat grill.
Sangat sesuai untuk di bawa berkelah atau nak ajak kengkawan makan...


Sekarang ni ada promo FREE DELIVERY.
Boleh rujuk website untuk code promo.

Jom tengok camne nak setup Grill tu.

Alhamdulilah......
Pasni rezeki sape plak ye?
Mana tau rezeki untuk korang semua akan muncul tiba-tiba kan....

Nota Jemari: Nanti nak try stimbot set plak.

6 comments:

  1. Waaaa meriahnyaaa lunck dia.. best woo dapat steamboat macam ni kat rumah kannn.. lamanya tak makan Johnny huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu.... dia dah otw tu :p johnny muncul jap lagi hahah

      Delete
  2. ada juga tengok cooking show ili ni dulu..boleh tahan juga menu dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaan... kita pun ada gak tgk cooking show dia...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.