Pembelian secara ONLINE vs LIVE - Ako Tetap Ako

Pembelian secara ONLINE vs LIVE

 
Spend RM288 & enjoy RM18 OFF with eCoupon code : ONGSINI18
OK siap dah order kat tesco!

Biasa la time-time kena duduk rumah ni memang malas sungguh nak keluar ke supermarket.
Jadi, bila dah ada kemudahan delivery macam tesco ni, moh la kita guna kan sebaik nya.
Cuma kadang-kadang tu nak beli barang-barang basah macam ikan, ayam, etc tu terpaksa juga la kan singgah ke tempat yang sesuai. AKo jarang pegi pasar hahaha... Bertahun tak jejak pasar oiii!! SO selalu nya untuk barang-barang basah tu, adik yang akan pegi beli kat pasaraya BIG di Sri Gombak. Sebab nya dia lagi mahir dalam pembelian barangan tersebut.

Fair n square la kan, ako beli barangan kering, adik beli barangan basah.
Beza nya ako suka beli secara online.
Adik suka beli secara LIVE.
hahahhaa....

Apa pun cara korang buat pembelian, just nak bagitau ni je, pembelian online di tesco korang bole guna ecoupon code kat bawah ni k

Spend RM288 & enjoy RM18 OFF with eCoupon code : ONGSINI18

OK dah tu je nak citer!

Nota Jemari: sape tau mana-mana promo code, kasi share sikit😁

2 comments:

  1. Aku belum pernah sekali pun soping Tesco ni hahaha.. now guna pandamart aje, sebab dah ada kat TD Hotel depan ni martnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. X puas soping kat pandamart.. Lg pun sini x byk..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.