FIRST DAY MASUK OPIS SETELAH SEKIAN LAMA

FIRST DAY MASUK OPIS SETELAH SEKIAN LAMA

Hahaha....
Bapak lama weiii tak masuk opis untuk bekerja seperti biasa.
Hari ni buat pertama kali setelah hampir 3 tahun bekerja dari rumah, kita kembali bekerja seperti biasa di opis. Cuma beza nya tak bole la nak masuk sekali gus semua sekali kan. So kita datang ikut section la ye. Memandangkan ako jaga 2 section kan, so dah decide, 2 minggu pertama dengan section A, 2 minggu seterusnya dengan section B, begitu la seterusnya.

Yang tak best nya sebab dah x jumpa la dengan geng-geng membawang seperti biasa hahaha...
Sebab geng-geng membawang ako semua section lain.
Huuuwaaa mati kutu juga la bila takde teman untuk 'bergurau' senda ... Eh eh ahahha...!
Yang ada officer-officer ako yang semua pun muka-muka baru.
Ini kali pertama bersua muka berdepan-depan dengan diorang ni.

Bosan gila!
Dah le ako sorang je pompuan section A ni!! 
Huuwaaaaaa 😭

Harap-harap cepat la masa berlalu hari ni...


Nota Jemari: Rasa janggal gila setelah lama tak masuk opis 😅😅

Post a Comment

25 Comments

  1. Nombor countdown apa tu Ret kat meja? Hahahaha

    ReplyDelete
  2. aduh, kalo sorang je pompuan tu pun satu perkara yang menjanggalkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal... nk borak2 pun xde idea dah ni hahaha tmbh bdk2 baru ni cam ermm erkk kang kita bergurau senda, diorang x bole nak masuk plak hahaha

      Delete
    2. mungkin kena panaskan dulu beberapa minggu baru masuk air kot hahaha

      Delete
  3. mujur ingat lagi cara nak pi office, nak masuk pintu office camna.
    ammi masa awal masuk office lepas MCO 1.0 dulu tu..tertinggal access card pastu boleh tak terlupa access code kat pintu. naya pak karim pepagi buta call boss tanya apa kodnya ahaksss

    ReplyDelete
  4. Selamat menjalankan tugas, Ako!
    Lawa dan kemasnya meja. :)

    ReplyDelete
  5. dekat dept lama dulu macam ni lah, sorang je pompuan. bila Jumaat kena keluar cari kawan. haha

    ReplyDelete
  6. wahh..3 tahun WFH...selamat bertugas semula di pejabat..

    ReplyDelete
  7. Dah kene masuk ofis setiap hari ke kak Ret? Selamat kembali ke ofis!

    ReplyDelete
  8. Mau tak janggal…dekat 3 tahun tak masuk opis 😄
    Harap2 nanti ada la kawan perempuan join, ada la jugak geng hal perempuan.

    ReplyDelete
  9. Pernah gak jadi satu- satunya bunga dikelilingi kumbang...masa tu under Green Technology Department...sedih uiii....xde kawan...mentang2 kita mmg biasa kawan ngan lelaki...tiber sensorang jadi sexyteri

    ReplyDelete
  10. 8297 tu no apa kakret? hahaha

    ReplyDelete
  11. Selamat kembali bertugas di ofis..
    memang bosan kalau kita sorang je perempuan..
    takde gang nk borak or kuar lunch sama..

    ReplyDelete
  12. Selamat bertugas di ofis kak Ret! Ofis ni best bila ada geng2 sekepala hehe

    ReplyDelete
  13. fuh lama btul tk masuk opis tu...pasti lain kan...kita dlu paling lama pn dlm 4 bln..tu pn jenuh la ..rasa masuk opis lg tenang dr work from home sbb work from home ni smp ke mlm ke weekend pn mcm2 keje bos bg arahan

    ReplyDelete
  14. Selamat bertugas kat tempat baru. 😅

    ReplyDelete
  15. Lama juga ye Kak Ret WFH.. 3 tahun sedar tak sedar.. :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com