KITA JAMU MEREKA DENGAN REZEKI YANG ADA

KITA JAMU MEREKA DENGAN REZEKI YANG ADA




Percaya tak ini plan last minit tetiba nak buat makan makan. Mana yang sempat kita order, kita order aje. Mana yang sempat masak, kita masak la kan. Kebetulan kan minggu ni cuti panjang, konpom ramai dapat jemputan raya juga kan. 

Kami pun terasa nak kongsi rezeki jamu mereka yang sudi datang. 


Geng opis antara yang awal sampai. Lepas ni kita konvoi reramai plak k. Raya kan sebulan hahaha. 


Antara makcik ako yang awal sampai sebab rumah setaman je pun hahaha... 

Ok buat korang yang ada berdekatan Taman Pelangi KL, jemput la ye datang makan! Ikhlas tau😍😍

Nota Jemari: meh collect duit raya kat 30 jalan pelangi 2, tmn pelangi 😍😍

Post a Comment

13 Comments

  1. Dekat memang cepat sampai sikit. Mana yang ada je lah kita jamu untuk tetamu. Yang penting, borak kena sakan. Lama tak rasa suasana meriah raya kan :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki tetamu. Minggu ni ramai yang buat open house.

    ReplyDelete
  3. Raya sebulan, kemeriahannya terasa. Kadang datang bukan nak makan sangat, datang sebab dah lama tak mesra2, happy2, share story mengarut, kikiii... Salam Aidilfitri kakRetna.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Adek, Kak Mah baru singgah sini, Alhamdulillah raya sakan kita tahun ni yer, setelah 2 tahun terkurung dalam rumah

    ReplyDelete
  5. Ala, terlepas huhu...
    PH ni takde mood lagi nak buat makan-makan, mood nak makan aje haha...

    ReplyDelete
  6. Meriahnya makan-makan. Macam-macam ada. Saya nampak kerepek bawang di situ. My peberet. :)

    ReplyDelete
  7. Tak sempat nak datang beraya rumah ko, nanti tak raya boleh datang juga kan hehehehe

    ReplyDelete
  8. alahhh kenapa baru baca hari ni, kalo tak..boleh terbang berdesuppp ke sana..hahahaha

    ReplyDelete
  9. ala lambat baca kalau tak boleh terjah buat muka tak malu ahaksss

    ReplyDelete
  10. ala hari ni baru baca. cuti 3 hari pun dah habis

    ReplyDelete
  11. terlepas daa...ada jemputan di rumah adik, stay sampai malam...

    sedapnya pisang goreng...

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah
    syawal bulan mkn2, meriah
    kan Ammi lmbt kita baca tak leh terjah jga he hee

    ReplyDelete
  13. SA blom lagi buat makan-makan...rasa nak buat masa birthday Pak Zain Sabtu minggu depan...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com