TAK SEMPAT NAK POS HADIAH PENGOMEN BULAN LEPAS

TAK SEMPAT NAK POS HADIAH PENGOMEN BULAN LEPAS


Ingat tak  entry TOP COMMENTATORS BULAN LEPAS??
Sorry ye, tak dan nak pegi pos hadiah nya.
Padahal hadiah memang dah ready before raya lagi.
Insyallah ako cuba ye buat penghantaran sebelum akhir bulan ni 😅😅

Untuk SIS LIN, FIZAH & SYUHADA, harap sabar menanti ye!!

Nota Jemari: Kepada yang rasa belum dapat hadiah Top Komentator yang lepas2 , sila PM tepi k ... takut ada yang ako terlupa, mana le tau kan! 😍

Post a Comment

21 Comments

  1. rajinnya kakRetna, bagi sikit pada daku kerajinan itu. dah lama tak buat gift2 begini. mudah2an kakRetna terus dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  2. Tahniah semua
    Nnti jenguk komen blog rabia tau

    ReplyDelete
  3. Bulan ini macam sibuk kan tidak macam tahun lepas.
    Tahniah kepada mereka yang berjaya.

    ReplyDelete
  4. SA pun baru jer order dna pos hadiah untuk pemenang bulan April...sibuk sangat..so buat hari ni..klik2 dan bayar jer..hahaha...

    ReplyDelete
  5. Tahniah semua. rezeki di bulan Syawal nampknya hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada pemenang..
    Aini taktau lah bila nk jd top commentator ni..
    Busy memanjang sejak kebelakangan ni

    ReplyDelete
  7. Waaa apakah itu.. tak apa laa Ret.. rumah i sedia ada je di sini menunggu hahahaha

    ReplyDelete
  8. Yang tak tersenarai tapi nak hadiah juga boleh ke Ako :p

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat pemenang bertuah!

    ReplyDelete
  10. tahniah pengomen2 yg very2 top meletop! hehe

    ReplyDelete
  11. wahh tak sabar nak dpt.
    xpe Ako, post bila free je.
    sabar menanti. hehe

    ReplyDelete
  12. Tahniahh
    puasa dan raya , ciknur jarang dpt tgk.blog
    pasni.blh la.jln2 blog selalu

    ReplyDelete
  13. semoga dipermudahkan...depa tu sabaq menanti..

    ReplyDelete
  14. moga dipermudahkan segala urusan kak ret...ameen ameen

    ReplyDelete
  15. Tahniah buat semua penerima hadiah. Moga rezeki tambah berlipat ganda untuk pemberinya.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com