JEMPUTAN KE MAJLIS AIDILFITRI@DATARANMERDEKA 2022

JEMPUTAN KE MAJLIS AIDILFITRI@DATARANMERDEKA 2022

 

Assalamualaikum
 
Berikut dipanjangkan jemputan oleh pihak JAWI ke Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri@DataranMerdeka 2022 anjuran JAWI dengan kerjasama DBKL, Masjid, Surau, Jabatan dan Agensi serta Rakan Strategik , pada ;
 
Tarikh : 28 Mei 2022M (Sabtu)
Tempat : Dataran Merdeka, Kuala Lumpur.
Masa : 10.00 pagi - 2.00 petang.
 
# 120 Gerai Jamuan Pelbagai Menu Secara Percuma Disediakan kepada pengunjung.
 
SEMUA DIJEMPUT HADIR.
#AidilfitriJAWI@DataranMerdeka

Nota Jemari: selagi hari raya ... makan makan FREE😁

Post a Comment

28 Comments

  1. Meriah nanti. Lama tidak pergi jemputan untuk orang ramai.

    ReplyDelete
  2. Jauh nak pergi (padahal yang dekat pun belum tentu nak pergi, hihihi)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy yg dekat ni pun blm tentu dapat pegi kak hehehe

      Delete
  3. Bestnyaa, tapi jauh benar nak pergi. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe buat mereka yang dekat2 , bole la terjah hehe

      Delete
  4. mesti ramai umat ni... nnt pergi tangkap gambar ye kakret

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau la nak pegi ke tak sbb ada jemputan lain jgk ni

      Delete
  5. last time pernah pergi...umat manusia punyalah ramai..berebut-rebut nak ambik food, mungkin sekrg ok, kena jaga SOP..

    ReplyDelete
  6. Wah meriah ni. Boleh bagitahu kawan-kawan ni.

    ReplyDelete
  7. Mesti meriah.. Lama tak lepak sana.. dulu rajin la masa bujang haha..
    Sekarang ni lalu je pastu terus ke Sogo..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama laaa... dah lama jgk x lepak dataran walau opis sekitar situ je :D

      Delete
  8. Harus meriah dan sesak ni. Dataran Merdeka malam hari takde makan free pun dah meriah.

    ReplyDelete
  9. Uish, mesti jam & sesak giler hari tu nnt. Walaupun dah masuk fasa endemik, takut jugak nak pergi tempat2 sesak sekarang ni.

    ReplyDelete
  10. 120 gerai..mcm2 menu tu pasti meriah

    ReplyDelete
  11. Pasti meriah ni...
    Tlg makankan utk PH ye Ako :D

    ReplyDelete
  12. Mesti ramai orang nanti kan...kalau Ako pergi tolong makankan portion SA tau

    ReplyDelete
  13. Mak saya ada tanya pasal ni tadi. tanya macam nak pergi. entah ye entah tidak tu. haha

    ReplyDelete
  14. Tak dapat bayangkan macam mana meriah dan crowdednya nanti kan.. harap semua patuhi SOP ...

    ReplyDelete
  15. Setakat ni belum pernah pergi rumah terbuka raya.

    ReplyDelete
  16. mesti meriah, dah lama tak pegi open house besar-besaran mcm ni.

    ReplyDelete
  17. Adik.ciknur ada bgtau jga
    lamaa.x jamuan.raya. meriah gini
    Tp.tu date sama.dgn open house taska pula.adoii

    ReplyDelete
  18. wowww makan FREEEE~! kalo dekat, dah pergi dah ni hahahah

    ReplyDelete
  19. 120 gerai percuma.... aduhai, kalaulah dekat tempat tu mesti tak lepas peluang untuk datang.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com