AKHIRNYA NINA PUN TEWAS

AKHIRNYA NINA PUN TEWAS


Akhirnyaaaaaa...... Nina pun dah terkena virus ni juga. Doa yang baik2 ye sebab budak 2 orang kat rumah ni masih negatif lagi. 

Harap-harap MAMA cepat baik, kalau tak sian budak2 ni kena handle diri sendiri. Dah tak pasal2 nina n mama kena dok dalam bilik aje.

Nina dah start batuk kering n flu sikit sikit. Tapi malam 2 3 hari ni memang rasa sakit2 urat badan. 

Semoga kami cepat sembuh. 

Nota Jemari: kuarantin smp 31hb...dr Cat1 jadi cat2a

Post a Comment

29 Comments

  1. allahu!! terang linenya tu kakret... take care tau!! semoga semuanya baik² aja

    ReplyDelete
  2. Allahu...semoga dipermudahkan dan diberikan kesembuhan ye Ako...makan ubat tau..kesiannya 2 orang dewasa dalam rumah tu dah positive...sabar ok...insyaallah allah permudahkan

    ReplyDelete
  3. apa kata tukar...yg negatif duduk dalam bilik bagi je dorang handphone, laptop bagai.
    yang positif duduk diluar sbb dah dewasa kan..risau gak kalau budak2 yg handle sendiri makan minum kat luar tu. my 2cents je.

    sbb makcik ammi dulu buat camni... dia kuarantinkan suami dia (negatif) yang dah tua kat dalam bilik..dia (positif) duduk luar masak segala macam sambil pakai mask, pakai glove

    ReplyDelete
  4. Syafakillah..take care Nina..

    ReplyDelete
  5. Allahu... get well soon Kak Ret. Minum air masak byk2 kasi cepat sikit virus keluar dari sistem badan.

    ReplyDelete
  6. Allahu..Semoga K.Ret & Nina cepat sembuh..

    ReplyDelete
  7. Allah...moga diberi kesembuhan dengan cepat.

    ReplyDelete
  8. Allahu...moga kak ret cepat sembuh! Ameen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lamanya kak ret menyepi..semalam last kuarantin kan...moga semua baik2 aje kak..ameen

      Delete
  9. Allahuakbar, Ako. Semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  10. Syafakumullah Ako & Mama 🤲
    Hopefully diorg berdua terus sihat. Hari tu sil PH kena, tapi anak2 buah sihat alhamdulillah sampai mama depa habis kuarantin. Everytime sil terpaksa keluar bilik (uruskan anak2) dia mask up & sanitize all the places yg dia lalu/sentuh and the kids masuk bilik depa dulu. Mmg tak berjumpalah org kata.

    ReplyDelete
  11. semoga tiada gejala yg membimbangkan dan dua2 budak tu pandai jaga diri.

    ReplyDelete
  12. Ya Allah.. semoga diberikan kesembuhan kak Ret dan keluarga

    ReplyDelete
  13. Semoga tidak serius dan cepat sembuhnya

    ReplyDelete
  14. Take care & moga cepat sembuh..!!

    ReplyDelete
  15. Allahuakbar. Semoga segera pulih kak.

    ReplyDelete
  16. semoga kak Ret dan mama Uyum segera sembuh. harap budak 2 orang tu tak terjangkit

    ReplyDelete
  17. Semoga cepat sembuh Kak Ret sekeluarga.. Jaga diri !

    ReplyDelete
  18. Allahuakbar.. dah endemik ni baru akak terkena... Moga bebaik aja keadaan akak, sihat seperti biasa dan kuat semangat okayh

    ReplyDelete
  19. Rindunya ngomelan ko.. cepat sihat tu okay...

    ReplyDelete
  20. semoga lekas sembuh kakRetna. InSyaaAllah everything will be ok. Take care!

    ReplyDelete
  21. Semoga diberukan kesembuhan Aamin
    penyakit era 2020

    ReplyDelete
  22. Allahu Akbar!
    Hanya mampu doakan dari jauh, moga akan baik-baik saja.

    ReplyDelete
  23. Kak ret, cepat sembuh yaaa, semoga lah tak lama2 sangat virus tuh. Fanny doakan anak yang masih negatif tak tertular juga 🤗

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com