KIJANG GRADUATE PROGRAMME BANK NEGARA MALAYSIA (KGP)

KIJANG GRADUATE PROGRAMME BANK NEGARA MALAYSIA (KGP)


Applications for Kijang Graduate Programme are officially open! 

Want to be part of nation building? 

Apply to our Kijang Graduate Programme September intake!

We are looking for passionate fresh graduates with less than one year of working experience. Applications open until 29 July 2022.

Apply now at bnm.gov.my/kgp

Share with your friends and family!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingat lagi tak entry pasal Program Graduan Kijang Bank Negara?
Ha sekarang diorang dah buka untuk permohonan.
Kepada sesape yang berminat, boleh la apply untuk kemasukkan September nanti.

Nota Jemari: semua info bole baca kat sini --- > The Kijang Graduate Programme - Bank Negara Malaysia (bnm.gov.my)

Post a Comment

11 Comments

  1. Yang berminat boleh cepat cepat apply. Cepat masuk, cepat habis belajar nanti.

    ReplyDelete
  2. Waaa bagus ni jika sesiapa remaja yang baru habis belajar ni.. daftar sini.

    ReplyDelete
  3. peluang terbaik utk fresh graduates...

    ReplyDelete
  4. Takde pulak adik-adik yg kita nak rekemen kan ni.

    ReplyDelete
  5. Bagus ni tapi itulah, takde pula calon nak diketengahkan...

    ReplyDelete
  6. Noted.. boleh dipanjangkan good news ni

    ReplyDelete
  7. Mana tuan tanah ni? Selamat Hari Raya Aidiladha Kak Ret!

    ReplyDelete
  8. saya pernah apply keje BNM ni tapi kena reject sebab pointer tak sampai kelayakan. padan muka sape suruh zaman belajar dulu main-main. hehe

    ReplyDelete
  9. haa ingat, ingat...da cite gak kat adik bongsu kat bintulu nun..tapi tu lah, dia da bukan freshie da..

    ReplyDelete
  10. wow..menarik...nanti nak inform kat bebudak intern ngan accounts yang nak tukar bidang

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com