TOP COMMENTATORS - JUNE 2022

TOP COMMENTATORS - JUNE 2022


Kembali lagi!😆
Kali ni banyak nama baru yang muncul.
Bulan lepas bulan Jun, so kira special la sket kan.
So kita nak bagi cenderahati penghargaan kat 5 orang yang bertuah untuk bulan lepas k.
Walau entry tak banyak mana, korang tetap jenguk kat sini.
Terima kasih banyak-banyak tau!
Tanpa korang, tak membangun la blog ni😍

Dah lama x pakai apps Wheel of Names...
So kali ni, moh la kita cabut nama u'olls guna Wheel of Names aje la ye.
Kira bulan ni kita tengok siapa yang betul-betul bertuah kat blog anakomak k😆


Mari kita putar, siapa yang mengena!! 😆
Dan mereka yang bertuah adalah........jeng jeng jeng

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|







Tahniah kepada semua!
Terima kasih sudi luangkan masa ke sini.
Insyallah nanti menyusul cenderahati dari ako ye....
Tunggu! Walau lambat tapi tetap ada tau!

Nota Jemari: psstt syu... hahah hadiah terkumpul lagi ni😅

Post a Comment

19 Comments

  1. Eh....ada terselit nama kita laaa....thanks Ako.. appreciated sgt2

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah ada terkena.
    Entah seronok juga tengok interaktif pusingan roda.

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada mereka yang rajin komen.. Semoga ada rezeki lagi dpt komen kat blog ako ni.. hehe


    psst~ hadiah lama pun belom terpakai. Haha

    ReplyDelete
  4. Wahhhh! Dapat hadiah dari Melaka ke agaknya ni.. huhu..i masuk balik carta ek 😆

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat semua pemenang...

    ReplyDelete
  6. yeayy rezeki lg hehe. xpe ako, kumpul je dlu, nnti post skali hihi

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua penerima hadiah. Wah, hadiah terkumpul tu paling special. Haha

    ReplyDelete
  8. Wah.. Tahniah buat semua penerima hadiah..

    ReplyDelete
  9. Tahniah untuk semua top komentator blog Kak Ret. Saya dah terkeluar carta lately. hehehe...

    ReplyDelete
  10. eh eh ada nama kita hahahahhahahhaa!!! da lama tak blogwalking ni 😂
    alhamdulillah, mekasih kak ret..tahniah semuaaaaa

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com