BUAT APA TU UYUM? SELONGKAR PETI AIS KE?

BUAT APA TU UYUM? SELONGKAR PETI AIS KE?


Boodak ni memang dari kecil suka selongkar peti ais.
Cari apa tu Uyum???

Dari dulu memang suka makan, kuat makan dan akan sentiasa cari makanan😆
Buktinya cer tengok link kat bawah ni (eh korang bole view ke tak eh link tu? 😅)



Nota Jemari: 😅😅

Post a Comment

20 Comments

  1. Uyum!!!!sedang bereksperimen ke tuuuu....hehehhe

    ReplyDelete
  2. Pandai selongkar sendiri ye Uyum. Haha

    ReplyDelete
  3. Suka acik PC..bagus ni ada kawan macam uyum... ada geng makan. Syok wooo.

    ReplyDelete
  4. Mantappp . makan aiskrim... jgn lupa minum air masak banyak jugak yeee

    ReplyDelete
  5. ada kerusi bole panjat selongkar peti ais hehe

    ReplyDelete
  6. Uyum tengah keluarkan ikan la. Nak masak

    ReplyDelete
  7. Hahahaha siap panjat kursi ekkkk... dulu kecik-kecik pun port yang sama tapi tingkat bawah, now dah naik atas ekk hahahaha

    ReplyDelete
  8. gigih nau dak uyum selongkar freezer siap naik atas kerusi hahahah

    ReplyDelete
  9. Gaya macam nak mengemas peti ais je tu Uyum. Hehe..

    ReplyDelete
  10. Apalah agaknya yang dicari Uyum tu..

    ReplyDelete
  11. Alahai.. Comelnya Uyum masa kecik..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com