TOP COMMENTATORS - JULY 2022

TOP COMMENTATORS - JULY 2022

Hi all... jumpa lagi di siaran "Top Commentator" untuk bulan Julai.
Kali ni ako buat simple aje k sebab yang bulan Jun pun ako x sempat pos lagi barangnya (walau hadiah semua dah ready aje pun). 😅

Tahniah Azhafizah! Anda berjaya menjadi pengomen terbanyak di sini bagi bulan lepas.
Insyallah, hadiah bakal menyusul k...

Terima kasih juga kepada semua yang masih sudi menjenguk ke sini.
Komen sepatah dua kata.... 
Ako sangat hargai kerna tanpa korang memang tak menjadi la blog anakomak ni....

Terima kasih banyak-banyak!


Nota Jemari: Nak hujung-hujung tahun ni... keje x menentu dah...

Post a Comment

24 Comments

  1. Tahniah pada pemenang dan semua yang tersenarai...

    ReplyDelete
  2. Fiza kembali semula. Tahniah.

    ReplyDelete
  3. Tahniah Sis Fiza dan semua yang tersenarai.

    ReplyDelete
  4. Wah, tahniah kepada Fizah dan semua yang tersenarai. Selamat bekerja, Ako.

    ReplyDelete
  5. Tahniah Fiza dan semua yang tersenarai

    ReplyDelete
  6. Tahniah semuanya! Lama betul tak tersenarai dalam top komentators hahaha >.<

    ReplyDelete
  7. Tahniah pada semua yang tersenarai.. Tahniah penerima hadiah..

    ReplyDelete
  8. eh nama saya ada...*buat-buat terkejut* hihi

    ReplyDelete
  9. Tahniahhhh ye.. Bila berkesempatan, curi masa mengomen.. ye dak.. huhu

    ReplyDelete
  10. tahniah fiza...tahniah buat lain-lain yg rajin mengomen di sana sini juga

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat semua pemenang... nama daku dah terkeluar ni, maklumlah bizii hahahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com