WORDLESS WEDNESDAY : FOLLOW UP LAGI!!

WORDLESS WEDNESDAY : FOLLOW UP LAGI!!


Baca entry SA yang dia kena follow up post covid dan jugak follow up yang sepatutnya. Tetiba teringat yang minggu depan ako pun ada appointment kat Pantai Ampang.  Alahaii malas betul nak gi follow up ni. Penat dah asyik kena makan ubat je. 

Bila la nak stop dari makan ubat ni?? Boleh ke?

Nota Jemari: sampai mati la dok telan ubat je oii...!

Post a Comment

19 Comments

  1. Sabar...SA macam tu jugak la..tp fikir balik..elok la pi follow up...at least kita tau perkembangan penyakit kita kan...

    ReplyDelete
  2. Harap keadaan bertambah baik untuk Cik Ako. Boleh berhento makan ubat insya Allah.

    ReplyDelete
  3. Takpe Ret, janji sihat dan kesihatan kita under control.. btw, berapa biji ko telan ubat sehari?

    ReplyDelete
  4. semoga semuanya baik2 sahaja, aamiin

    ReplyDelete
  5. Moga2 cepat sembuh, inshaAllah amin

    ReplyDelete
  6. Risau juga makan ubat berjenis dan dalam tempoh lama, tapi demi kesihatan, semoga baik-baik terus. Aamiin.

    ReplyDelete
  7. Ikut je advise doc kakret... sebolehnya kita jaga kesihatan kita k... take care

    ReplyDelete
  8. Moga dipermudahkan urusan
    Kannn tu la x blh pisah dgn ubat kita ni. sabor je la

    ReplyDelete
  9. Nak berenti makan ubat jugak, tapi lifestyle kena ubah banyak huhu...

    ReplyDelete
  10. Penat gak kan nk makan ubat.. tapi demi kesihataan diri.. teruskan mengikut saranan doktorr.. kan

    ReplyDelete
  11. smoga baik2 aje..bab mkn ubat tu yg tk best

    ReplyDelete
  12. Jangan cakap gitu kak Ret. Moga diberi kesembuhan ya

    ReplyDelete
  13. begitulah hakikatnya...saya pulak takde follow up sebab memang tak hospitalized masa covid tu..tapi sekarang da nampak da kesan dia..I keep forgetting things...kadang2 benda penting pun lupa...Allahu...

    ReplyDelete
  14. Makan ubat la antara perkara yang paling malas. Lagi lagi kalau kena on time makan.

    ReplyDelete
  15. Semoga,diberikan,kesihatan yg sihat sejahtera

    ReplyDelete
  16. Alahai, kalau follow up konfirm kena makan ubat ikut kata doktor. semoga baik2 aje kak ret

    ReplyDelete
  17. Semoga Ako diberikan kesihatan yang baik.. Aamiin..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com