FILEM : AIR FORCE THE MOVIE - SELAGI BERNYAWA

FILEM : AIR FORCE THE MOVIE - SELAGI BERNYAWA


31 Ogos 2022 MALAYSIA MERDEKA!!

Meriah tahun ni kan.... tapi kami tak tergerak nak ke dataran sebab tau konpom kena bersesak-sesak hehehe... Tu yang jadi malas nak kluar rumah tapi memasing bosan! Terus MAMA ajak tengok wayang filem AIR FORCE.. Wah! cantekkkk!! Segera nina cari tiket online.

So tarikh 31 Ogos jam 11:45 pagi bertempat di TGV Wangsa Walk.
Kami beraksi di situ. hahahha....

Filem ni ako sangat la rekomen oii!!!
Memang superb! Hebat!
Buat korang yang belum tengok, pi la tengok oii.....
Memang layan habissssss­čśŹ

Semua pelakon pun hebat-hebat belaka.
Dari mula sampai akhir cerita, memang tak berkelip-kelip mata.
Even Uyum pun bole tahan tak kluar panggung banyak kali..
Dia punya excited tengok kapal terobang TUDM tu.
Nasib baik la bunyi bising menguasai sore dia yang kuat asyik dok bertanya macam-macam hahaha...

Overall, citer ni memang highly recommended la!

Nota Jemari: Tengok hari merdeka, perasaan berkobar-kobar semangat merdeka tu len macam hahaha

Post a Comment

22 Comments

  1. sama entry kita.....tp kita tgk weekdays sebelum merdeka hehe

    ReplyDelete
  2. syok tengok mantis dengan spoon fly kat atas tu. harap2 ada sekuel lah cerita ni.

    ReplyDelete
  3. Tengok tayangan Perdana kat TV pun dah anak² Fiza start ajak tengok. Inikan pula si uyum tengok di pawagam. Memang teruja abis dibuatkan.

    ReplyDelete
  4. Dapat bayangkan gelagat Uyum tu hehe...

    ReplyDelete
  5. Baru tengok malam tadi... Tgk 4D sekali.. haha... Memang terbaaikkk... Ada part sedih dan sebagainyaa...

    ReplyDelete
  6. Nasib baik sedap. Hehe Uyum teruja tengok kapal terbang gah di udara.
    Bayang macam cerita Top Gun yang Tom Cruise berlakon.

    ReplyDelete
  7. lagi best dari mat kilau ke? belum tengok lagi

    ReplyDelete
  8. Nak sangat tengok..tapi xde geng..bopren nun jauh kat Spore...nak dating pun tunggu cuti betul2...hahahaha

    ReplyDelete
  9. Budak lelaki enjoy tengok citer ni. Khayla & Khadeeja pulak kata cerita ni ganas sangat!

    ReplyDelete
  10. tak tengok lagi.. ntah bila nak tengok pun tak tahu ni. Movie macam ni memang best.. bila tengok, semangat lain macam rasa..

    ReplyDelete
  11. Aku juga yang belum nengokk Ret.. takde geng pun yaaa.. ermmmm

    ReplyDelete
  12. Tak ada rencana film ini masuk dalam Netflix ke, supaya saya bisa tonton juga ­čśä. Kangen lah melihat film2 Malaysia di pawagam nya langsung. Tiap kali liburan kesana dulu, saya pasti sempatkan nonton kak. Kalo skr, untung ada beberapa film Malaysia di Netflix. Cukuplah mengobati rindu melihat akting actor & actress sana ❤️

    ReplyDelete
  13. Belum ada kesempatan lagi nak pergi...sejak Dania kerja ni memang SA sensorang la nampaknya...x pun keluar ngan pak Zaian dan Mak Pah je...x kan nak ajak diorang tgok wayang kan...

    ReplyDelete
  14. Ramai ckp best he hee rasa nk kena jga tgk ni. Ank bujang dah offer tiket

    ReplyDelete
  15. Belum tengok lagi. Dah kutip juta-juta jugak. Rasa macam nak pergi tengok weekend ni ntah ada lagi ke tak tayangannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tengok dah memang best. Sedih lejen terkorban sobs..sobs..sobs..

      Delete
  16. best gilaaaaa infinity/10 hahahhahaha!!!!

    ReplyDelete
  17. Halah.. Halah.. nak gi tengok juga.. hehehe..

    ReplyDelete
  18. Belum tengok lagi filem ni. Banyak juga kutipan filem ni. Ramai jugak cakap best.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com