Giveaway Suka-Suki Mamapipie

Giveaway Suka-Suki Mamapipie


Eh lama rasanya tak join or kita sendiri buat GA ni kan.
Ekceli dah lama perasan GA mamapipie ni cuma baru la kali ni berkesempatan nak join.
Sokmo bizi memanjang je ako ni hahaha...

Ok tak yah lelebih kata... jom kita buat pape yang perlu untuk GA kali ni.

Mamapipie suka buat entry yanng capture pageview kat blog dia kan.
Selalu memang bukan rezeki ako la kan nak capture nombor yang sepatutnya.
Memang memanjang je terlepas pandang.
Selalu berdebar dok tunggu sape yang bertuah setiap kali mamapipie nak announce tu haha.

Anyway, buat korang yang belum join GA mamapipie ni, jom cepat cepat join.
Masih ada masa lagi. GA ni berlangsung dari 14 September hingga 1 Oktober 2022.
Cepat! Cepat!

Nota Jemari: Betul la ... lama bloggers tak buat GA kan😆

Post a Comment

10 Comments

  1. Semoga ada rezeki KakRet. Saya pun jarang dapat tangkap nombor tepat. Kelaut je perginya.

    ReplyDelete
  2. Good luck! saya pun tak pernah berjaya menangkap nombor

    ReplyDelete
  3. good luck awak..
    eh apsal masuk rumah ni iklan dia semua pasal makan je...sakit hati kita yg tngah diet ni tau

    ReplyDelete
  4. Hello, jemput join GA Cuya :) https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com