Eh lama rasanya tak join or kita sendiri buat GA ni kan.
Ekceli dah lama perasan GA mamapipie ni cuma baru la kali ni berkesempatan nak join.
Sokmo bizi memanjang je ako ni hahaha...

Ok tak yah lelebih kata... jom kita buat pape yang perlu untuk GA kali ni.

Mamapipie suka buat entry yanng capture pageview kat blog dia kan.
Selalu memang bukan rezeki ako la kan nak capture nombor yang sepatutnya.
Memang memanjang je terlepas pandang.
Selalu berdebar dok tunggu sape yang bertuah setiap kali mamapipie nak announce tu haha.

Anyway, buat korang yang belum join GA mamapipie ni, jom cepat cepat join.
Masih ada masa lagi. GA ni berlangsung dari 14 September hingga 1 Oktober 2022.
Cepat! Cepat!

Nota Jemari: Betul la ... lama bloggers tak buat GA kan๐Ÿ˜†