Giveaway Sampul Raya Hipster - Ako Tetap Ako

Giveaway Sampul Raya Hipster

 

OK kita tengah xde mood nak mengarang pepanjang, moh kita join giveaway ni dulu.

syarat mudah
1. Buat satu entry bertajuk : Giveaway  Sampul Raya Hipster
2. Letakkan banner dan backlink kan kepada link entry ini
3. Publish entry dan letakkan link penyertaaan blog dalam entry ini.

Tak leh nak pikir pepanjang...😂
Hope ni pun dah layak tuk join giveaway ni ye Fizah hehehe...

Nota Jemari: Masih sibuk menguruskan hal persiapan ABIN.

27 comments:

  1. Good luck untuk GA ini, kak. Sampul raya Fiza ni memang cantik-cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaan... !! Kita mmg suka kumpul sampul duit raya ni hahaha

      Delete
  2. Bagus kalau dapat sampul berisi sekali ni, hihi.. good luck, Ret!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, pakej sekali dengan duit raya ke akak maksudkan :D

      Delete
    2. hahahaha kaann.... mana le tau rezeki terselit singgit tu hahha

      Delete
  3. all the best dear :)

    lawa2 kad raya fizah!

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen.. Naim rasa nak join sama.. haha

    ReplyDelete
  5. cantik..earth colour..good luck!

    ReplyDelete
  6. Wah awal Cik Ako sertai. Saya insya Allah. Saya pun mengumpul kekuatan untuk mengarang. Hehe tapi blog walking rajin.

    ReplyDelete
  7. Goodluck and all the best kak Ret! ^.^

    ReplyDelete
  8. hhahahaha... sampul raya tu cantek2 kan..
    nk mengarang pepanjang idok le...
    simple sudah! hahaha tgh xde mood nak menulis pepanjang :D

    ReplyDelete
  9. Layak je kak Ret uiii..syarat simple je sebab saya pun malas nak fikir mengarang ayat..hihi
    terima kasih join GA saya :)

    ReplyDelete
  10. gudluck akak. syu pon join jgk td. smoga ada rezeki kita

    ReplyDelete
  11. Tak sempat nak join mana2 GA dan segmen lagi.

    ReplyDelete
  12. Uit ramai join ni. Good luck kak Ret! Thanks for the kurma ye

    ReplyDelete
  13. semoga beroleh rezeki, pastu boleh bagi duit raya kat saya ahahaha

    ReplyDelete
  14. Ingat nak join gak, tapi kebizin melanda ni, nanti laa nak cuba gak..

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah, ada rezeki menang hari tu..da sampai rumah da tadi sampul rayanya..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.