IFTAR KASIH NEELOFA - 9 Ramadhan - Ako Tetap Ako

IFTAR KASIH NEELOFA - 9 Ramadhan

 

Ini cerita berbuka semalam.
Umie dari Rumah Perlindungan dan Anak-anak Yatim Raudhatul Jannah call soh Aqeem dan Uyum pegi rumah tu. Kata nya ada team Iftar Kasih Neelofa nak datang bagi cenderahati.  Cerita pasal rumah lindungan dan anak-anak yatim nanti la ako cerita k. Macam mana kami boleh ada connection dengan rumah tersebut.

So budak dua orang ni memang excited kalau dapat pegi Raudhatul Jannah ni.
Pergi la mereka berdua berjalan kaki je sebab dekat je pun dengan rumah ako.

So balik je dari sana, derang bawa balik kotak IFTAR KASIH NEELOFA ni.
Alhadmulilah, rezeki diorang rupanya.


Terima kasih la buat team Kasih Neelofa ni.
Seriously semalam memang takde idea nak bagi budak-budak ni makan apa untuk berbuka, walaupun uyum tak puasa kan tapi dia sanggup tunggu nak makan sama-sama berbuka ngan kitorang.

Nota Jemari: rezeki jangan ditolak...

18 comments:

  1. Alhamdulillah, syukur reseki pemberian-Nya

    ReplyDelete
  2. Rezeki datang dalam pelbagai bentuk. Di saat kita tak tahu nak masak apa, tetiba datang pulak rezeki Kan. Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  3. Wahhh..rezeki anak-anak dan penghuni Raudhatul Jannah.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Rezeki sama-sama dikongsi ��

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Rezeki yang datang jangan ditolak :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki uyyum dan dan abang aqeem.
    Betul rezeki jangan ditolak, maut jangan dicari hehehe.

    ReplyDelete
  7. Amboi Uyum sanggup bersama berbuka.
    Dalam bungkusan lutsinar itu nasi lemak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasi putih lauk ayam masak merah + so'on masak lemak, sambal belacan sekali.

      Delete
  8. Raudhatul Jannah ni.. ada jaga org yg ngandung anak luor nikah x... Sy haritu nak cari tuk someone.. huhu...

    Btw, bestnya dapat set tuu. huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak silap kak ret ada...
      sebab dulu2 mmg ada je org yg ngandung luar nikah dok situ..
      now dah takde... but bole je contact or gugel...

      Delete
  9. Alhamdulillah...rezeki dapat bekalan untuk iftor :)

    ReplyDelete
  10. Syukur alhamdulillah, rezeki kan...bagus Uyum...pandai dia tunggu semua berbuka ye..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulilah rezekiiii. Happy laa uyum tuu.hehe

    ReplyDelete
  12. geram pulak tengok nama neelofa tu. kikiki

    ReplyDelete
  13. Syukur Alhamdulillah.. Rezeki...

    ReplyDelete
  14. bgosnyaa uyumm... tgu sama2 bukak puasa

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.