GIVEAWAY RAYA GIFT by UYUM - Ako Tetap Ako

GIVEAWAY RAYA GIFT by UYUM


Eh tak yah buat pape tau cuma korang tulis je komen "Hi Uyum! ".
Nanti ako akan suruh UYUM pilih siapa yang bertuah dapat "raya gift" tu.😆

Ye betul, tak perlu nak buat entry pape.
Bulan-bulan ramadhan ni, hotak tepu nak buat entry kan...
So kita kasi santai-santai je.

Insyallah ada rezeki ako nak bagi kat 3 yang bertuah sempena nak RAYA nanti.
Uyum cakap dia bagi last komen sampai Sabtu, 24 April 2021

Kita tengok siapa yang jadi pilihan UYUM hahaha

UPDATE!


Semua komen-komen korang, uyum yang reply sendiri ye!
Atas bantuan abang aqeem or nina.... tapi mostly dia yang taip sendiri😆
Bakal jadi blogger suatu hari nanti 😜
So kalau lambat reply tu pepaham je la ye hahaha

UPDATE: CLOSE!!

Nota Jemari: Selamat Berpuasa korang

49 comments:

  1. Ek rezeki saya orang pertama komen. Patut tergerak hati buka blog selepas Subuh. Alhamdulillah.
    "Hi Uyum!"

    ReplyDelete
  2. mia joinnnnn

    https://www.mialiana.com/2021/04/giveaway-raya-gift-by-uyum.html

    "Hi Uyum!"

    ReplyDelete
  3. Hi Uyum!!!!! Hi Uyum!!! Hi Uyum!!!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. HAI AAB ANG.........................QAYYUM .............TAK POSE

      Delete
  5. best juga ada blogger cilik ini

    ReplyDelete
  6. Wah uyum launch giveaway dahhhh, bakal ikut jejak Nina dia :P
    Hi Uyum! :D

    ReplyDelete
  7. hahahahahah good luck in future uyumm

    ReplyDelete
  8. Hi Uyum!
    Aunty Farrah di sini 😊

    ReplyDelete
  9. Hi uyum! haha comel je dia balas komen ehh 😍😍

    ReplyDelete
  10. Hi Uyum!!!! Posa tak hari ni???

    ReplyDelete
  11. "Hi Uyum!"

    acik cha eksiden haritu, tu yg sampai balai polis =)

    ReplyDelete
  12. Hi Uyum!
    Uyum puasa tak hari ni? Makcik join ye. ^_^

    ReplyDelete
  13. Hi Uyum! comel je Uyum taip..

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum anak..
    Hai Uyum!

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum.

    Hi Uyum!

    Hehehe.

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum

    Hi Uyum!

    Waaahh.. GAraya paling senang ni. comelnya Uyum taip sendiri. ehhehe...
    seronok laa Uyum jadi blogger kejap ni.

    ReplyDelete
  17. GIVEAWAY NI DAH CLOSE YE ATAS SEBAB UYUM TAK SABAR NAK CARI PEMENANG! HAHAHHAA..
    Harap maklum.

    ReplyDelete
  18. Comel la entry ni walaau aunty terlepas kan...aunty nak jugak cakap Hi Uyum!!!

    ReplyDelete
  19. Rasa macam dah komen haritu guna phone. mungkin tak muncul pulak komennya. Rajin Uyum membalas komen komen diatas. Terhibur :)

    ReplyDelete
  20. ala xsmpt join. gudluck smua yg smpt join ya. hrp2 uyum akan pilih korg.

    ReplyDelete
  21. hahahahha alahai comel betul!!! apo la tak sempat ciksun join..hahahah

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.