SAMBAL NYET BERAPI BY KHAIRULAMING, BETUL KE MELETOP SANGAT?? - Ako Tetap Ako

SAMBAL NYET BERAPI BY KHAIRULAMING, BETUL KE MELETOP SANGAT??


Sedap sangat ke weii sambal dia ni?
Sampai orang dok berebut-rebut nak beli.
Ako pun saja la try juga.
Ha amekkkk jenuh jari jemari ako dok refresh henpon sesajo.
Panassssssss!! hahaha

Pukul 1 ptg tadi nmpk dia buka.
Tak sampai sesaat ako nak klik payment, eh sold out!!
Cinabeng betul! hahaha..

Pastu konon kata nya setiap setengah jam dia uplod stok.
Tapi sampai ke sudah ako refresh takde pun stok baru!

Korang ada ke yang dah pernah cuba?
Pedas sangat ke?
Sedap sangat ke?
Melatop sangat ke?

Ha cer story sikit....

Nota Jemari: terbakar jari jemari ku dek asyik refresh skrin henpon... 

28 comments:

  1. Banyak good reviews sambal nyet dia ni, latest tweet dia, sale dah cecah 1M dalam masa 3 bulan. Paduuuuu hahaha. Samalah kita kak ret, nak membeli nya selalu sold out hahaha, standby awal 10 minit pun, still sold out.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... jenuh gak tapi x puas hati tu, dok refresg time dia buka, takde plak update...
      mcm tadi jam 1 ptg je dia upload... stgh jam lps tu xde pape pun...

      Delete
  2. Amboi laku betul sambal nyet Khairulaming. Patut buat stok bebanyak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dia buat byk stok nya,, tadi perasan dia open 400 botol, x smp seminit dah abs...

      Delete
  3. belum ada rezeki lagi untuk mencuba. tunggu dia dah tak hype sangat, teringin jugak nak mencuba.

    ReplyDelete
  4. Ni kalau ada mahu kena beli lebih sebekas. Hot sungguh ni.

    ReplyDelete
  5. Ada yg cakap sedap.. x tahu sedap camana.. terbaca kat blog kak Seri JDT Blogger masa tu.. huhu.. sy pun masa tu klik.. asyik sold out je... lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la memanjang sold out... camne la org yg dpt beli tu buat eh hahaha

      Delete
  6. baca review ramai yg cakap sedap tapi belum gigih lagi nak cuba beli sambal nyet ni, asyik sold out je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sedap tu subjektif... sussah nk ckp kan...
      takut tekak org ckp sedap, tekak sendiri x tau nk kata lagi hahaa

      Delete
  7. Tertanya tanya jugak. Nak cuba rasa tapi tak rajin nak berebut membeli. Dia punya jualan cecah sejuta lebih dah. Hebat betul penangan sambal nyet ni. Murah rezeki Khairulaming ni.

    ReplyDelete
  8. jika ada stok, abe kie pun nak oda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. berebut abe kie nak beli nya ehehe...
      ini pun x lepas2 lagi..
      memanjang sold out

      Delete
  9. Sama la...tak pernah nyer yang dapat..last2 beli jer la daging dendeng..sedap pun sedap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahahaa... kan kan...!!
      makan daging dendeng lagi puas :D

      Delete
  10. teringin nak cuba tapi macam pedas semacam je kan? saya gastrik ni tak berani nak makan pedas pedas hehe

    ReplyDelete
  11. Wuuu. Xsempat beli gak.. asyik abes sokmo..lepastuuu tuyang buat sambal sendiri nii.hahaha

    ReplyDelete
  12. sambal nyet ni ada juga orang ambil kesempatan jual semula tanpa kebenaran khairul aming, jual mahal pulak tu

    ReplyDelete
  13. Amboi, ni yang buat rasa nak order gak. Tapi bagusla harga dia tak seyahudi produk orang femes lain

    ReplyDelete
  14. sama la. nk try beli tp xdpt2 smpai skang haha

    ReplyDelete
  15. Tak pernah try tapi kan Khairul Aming memang pandai ambil peluang. Sales mmg padu. Dia pun tak lokek berkongsi resepi masakan. Rezeki die. Tak pernah nak buat ads berbayar pun. Sekejap je sold out. hehe.. Ramai jugak yg frust sebab tak dapat beli sambal nyet dia.

    ReplyDelete
  16. Pernah jgk nk beli tapi sold out... malas nau kalau asik cenggitu sampai sekarang terus x beli... nk jugak rasa apa yg sedap sangat sambal nyet KA ni

    ReplyDelete
  17. ramai gila org cakap sal ni kan.. gila la

    ReplyDelete
  18. ada yang kata pedas sangat2..tak sesuai untuk ciksun yang tak makan pedas ni..tapi meletops betul siap ada yang share trick nak order..dah macam rebut Free Shipping RM0 setiap pukul 12 malam, 12 tengahari dengan 5 pagi pulak kejadian nak membelinye ekk..hahaha

    ReplyDelete
  19. hehe saya sebab tak minat pedas2 ni takdela berminat.. tapi mmg asyik oos je kan sampai ada orang dok buat tiruan punya. hewhew.. sabar naa nanti nanti restock tu terus rembat cepat2..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.