HOMEMADE SOTO by MAMA UYUM - 5 Ramadhan - Ako Tetap Ako

HOMEMADE SOTO by MAMA UYUM - 5 Ramadhan

 

Tak de nak citer panjang sangat... cuma nak share menu berbuka SOTO by MAMA uyum.
OK puas hati bila buat sendiri. Dapat makan berulangkali.


Disulami air bandung soda.
Perghh nikmat tak terkira!!

Adehh camne posa nak kuruih ni oiiii??!! 😆

Nota Jemari: Citer korang apa plak arini?

29 comments:

  1. Sedapnyaaa air bandung tu.....tergoda SA...

    ReplyDelete
  2. Buat sendiri lagi best kan kak Ret sebab boleh makan acap kali hahaha.
    Kita harini makan nasi kukus je, masih membeli di bazaar hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu buat sndri bole ulang2 makan hahaha..
      ni pun sahur sok makan soto je la :p

      Delete
  3. So sedap soto homemade, sambal kicap tu wajib ada. menggoda betul air sirap bandung tu haa :)

    ReplyDelete
  4. Saya berbuka nasi paprik. Paprik buat sendiri.
    Buat sendiri boleh makan bergedil banyak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu buat sndri leh ratah begedil je haha

      Delete
  5. risau jugak kalau ade menu gini...tak pergi terawih jadinya hahhaha

    ReplyDelete
  6. Nak bergedil seketul dua. Favourite tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha ni klu makan panas2 lagi masyukkkk kan hhahaa

      Delete
  7. shedapnyeee. plus dapat pula dgn bandung soda + laici. pehh hehe

    ReplyDelete
  8. Aduhai, sedapnya layan soto lawan pula dengan air bandung! 🤤🤤🤤

    ReplyDelete
  9. Sedapnya... Semalam plan nak makan nasi kandar kat area HKL. Bila pergi sana tak de bazaar pula. Pusing2 dalam kereta sampai la waktu berbuka. Dapat tepung pelita je. Lepas tu tapau kari ikan mamak. Hehe..

    ReplyDelete
  10. sedapnya..banyak bergedil tu yg best..

    sirap bandung aiskrim soda..layanzz..

    ReplyDelete
  11. Sedap tu soto homemade dan air bandung soda.

    Shida seperti biasa kak ret..ke bazar niaga..letih pulak..nasib harini cuti..seronok blh lunjur kaki heheee

    ReplyDelete
  12. sedapnya soto tu. air pula mengancam sangat.

    ReplyDelete
  13. bergedil tu!! wajib ada kalo makan soto..nyum nyumm

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.