INVITATION FROM VALIRAM - Ako Tetap Ako

INVITATION FROM VALIRAM

 

Valiram tu apa plak kan...
Hahaah pertama kali ako dapat email ni, ako ignore je wei..
Ingatkan SPAM ahahaha...
Sebab nama VALIRAM, dah macam nama kaum india plak kan.

Apa itu VALIRAM?

Valiram is a leading retail specialist with a portfolio of luxury, fashion, lifestyle and F&B brands across Southeast Asia.

OK lebih senang cakap, valiram ni tempat SALES barang braded dengan harga yang murah gitu.

Ni first time ako nak pegi tengok.
Ako bukan la jenis yang pakai branded sangat.
Tapi kalau takat perfume victoria secret tu bole la kita usha2 kan, dengar citer sales gila2 hahaha...


Actually valiram ni dah start 28 April aritu dan akan berakhir pada Ahad, 2 May.
By invitation, tapi korang still kena select date & time korang nak pegi.
Sebab tak silap, dia terhad beberapa orang sekali masuk.
Dan sorang dia bagi maksimum 2 jam je dalam tu.


Insyallah esok ako gi jenguk jap...
Ini pun sebab ada member selalu pegi.
Kalau ako sorang, memang idok le nak jejak.
Hahah so nanti kita tengok apa yang ada kat situ eh!!

Nak soping tu, erkk tak pk lagi hahaha...
Tengok dulu , klu ada berkenan n reasonable harga, why not sambar barang seketul kan😁

Nota Jemari: Jangan kecam eh, kita baru je nak usha-usha 😅

23 comments:

  1. kata branded sgt .. tapi air pepsi dgn coca cola xde pulak., huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.... no komen... sbb x pernah masuk...
      ni pestime nak g jenguk :D

      Delete
  2. Tengok-tengok dulu. Ada yang ngam mengapa tidak.

    ReplyDelete
  3. Nak soping raya ke tu, Ret? Jangan lupa akak Uyum

    ReplyDelete
  4. cam menarik, tak sabar tunggu update ako pas visit ke situ nnt

    ReplyDelete
  5. SA pun tak pernah pergi..nanti share ye...amik gambar perfume please

    ReplyDelete
  6. Harap jumpa barang diingini. Oh Bath & Bodyworks bawah Valiram. Teringin hendak cuba produk tersebut.
    Bagus itu kalau murah.

    ReplyDelete
  7. window shopping dlu. klau ada terberkenan, baru la beli kan

    ReplyDelete
  8. Usha usha dulu, mana berkenan boleh ngap hahaha.
    Bukan selalu ada sale kan kak ret :P

    ReplyDelete
  9. Untung ler dapat jemputan. Semoga bergembira. 😃

    ReplyDelete
  10. macam best je ni. siap dapat jemputan ehhh

    ReplyDelete
  11. haah la sekali baca macam nama kaum India pulak..nasib kak ret tak ingat tu scammer..hahahah

    ReplyDelete
  12. orang penting mesti dijemput...nanti jangan lupa update event

    ReplyDelete
  13. Nama brand have have ni. Syok tu dapat jemputan. Ingatkan event apalah tadi.

    ReplyDelete
  14. Beli apa tu? Sila buat entry shopping haul

    ReplyDelete
  15. Nanti jangan lupa update, kak.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.