KIRIMAN RAYA PERTAMA DARI SIS LIN - Ako Tetap Ako

KIRIMAN RAYA PERTAMA DARI SIS LIN

 

Arini berlumba-lumba parcel sampai.
Yang parcel-parcel tu memang tau la sebab sendiri yang beli kan hahah...
Tup tup ada satu rider benti.
Senyap je dia x bagi salam pun.
Itu pun kebetulan nak buang sampah, terkejut nampak dia depan gate hahaha..
Nasib tak melatah 😆


Ha dah tau dah dari siapa!!
Dah boleh agak sebab dia je sorang yang slalu bagi kiriman raya ni awal-awal.
Hahhaa terima kasih SIS LIN!! Semoga murah rezeki selalu tau! 😍

Pssttt untuk ko, rasa dah on da way dah tu haha!!
Enjoy juga ye kiriman dari KL ni.

Apa pun, Selamat Menyambut Hari Raya semua!
Eh eh awal sangat ke ako wish raya ni? 😅

Nota Jemari: bertambah plak koleksi kuih raya😁

28 comments:

  1. Syukur..semoga persahabatan kekal sampai bila- bila...meriah kuih raya tahun ni erk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin YRA.. Tq SA.. Moga ukuhwah kita kat sini pun akan berpanjangan ye insyallah

      Delete
  2. eh sis lin tak hantar ke kita pun 👀🤣🤣🤣

    ReplyDelete
  3. Kuih raya apa itu? Bagus tukar-tukar hadiah.

    ReplyDelete
  4. Wahh surprise kad raya dan bungkusan tu. Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa...
      ekceli tak expect pun...
      tapi klu dapat mmg dah agak dari sislin...
      dia je slalu htr awal2 gini :D

      Delete
  5. Alhamdulillah..rezeki Syawal..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki nak raya dapat kuih raya. Macam macam jenislah kuih raya kak ret nanti raya dakkk hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhaha ini pun dah macam2 dah ni atas meja...
      rezeki ramai plak yg bagi tahun ni...
      jenuh nah perabihkan ni sok hahaha...

      Delete
    2. Rayakan sebulan kak ret :P
      Suruh uyyum habiskan hahaha

      Delete
  7. Tahniah
    Semoga ukhuwah bertambah erat

    ReplyDelete
  8. blogger hebatt dua dua nih., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana de hebat wak.. saya blogger picisan je... lain la sislin tu, bole la dikategorikan hebat hahaha

      Delete
  9. Syukur puan dikelilingi oleh orang-orang yang baik dan pemurah.

    ReplyDelete
  10. wah,bestnyaaaa kak,, alhamdulilah ^^

    ReplyDelete
  11. awal betul wish hari raya ni..hahahah!!!

    ReplyDelete
  12. Sama-sama awak..
    Terkilan sebab lain nak bagi. lain pulak yang dapat.. tapi takpe la.. tunggu raya pulak hehehe

    ReplyDelete
  13. wow bestnya dapat kiriman macam nih

    ReplyDelete
  14. Seronoknya! Tengok ni saya pula yang terlebih excited nak raya hahaha
    Moga ukhuwah yang terjalin akan berkekalan sampai bila-bila :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.