TOP COMMENTATORS - APRIL 2021 - Ako Tetap Ako

TOP COMMENTATORS - APRIL 2021

 

Hai korang!!
Jumpa lagi hujung bulan dengan TOP 10 Commentators bagi bulan April.
Kali ni ada perubahan sket pengomen-pengomen blog anakomak6 ye.
First of all, nak ucapkan bebanyak-banyak terima kasih kepada korang-korang yang sudi singgah dan baca dan tinggalkan jejak kat sini.

Ok tak yah mukadimah panjang sangat kan hahaha..
Jom kita teruskan dengan agenda. 
Ako buat video la sket ye.. abaikan bunyi-bunyian yang takde kena mengena eh (haahaha klu ada)


So dah tengok video kan!!
Tahniah OK kepada 3 orang yang terpilih tu.



 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
\/









Nanti email kat ako :

Nama
Alamat
Contact No

ke ------> anakomak6@gmail.com



Nota Jemari: ok next.....😁

28 comments:

  1. Replies
    1. next time cuba lagi hehehe ;) jgn serik komen2 eh kat sini... hi hi pun ok je :D

      Delete
  2. WAh... bestnya.. Tahniah para pemenang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah, ada rezeki slebih sikit, kita kongsi2 bersama :)

      Delete
  3. Yeay, alhamdulillah rezeki lagi hehehe :D
    Maceh kak ret! ^.^
    Tahniahh jugakkk kepada nohas dengan atie hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha rezeki awal bln ramadhan ni berlipat ganda la ye

      Delete
    2. Hahahaha biasa nama saya takde luck kalau cabutan bertuah ni :D
      Tapi kalini dapat hehehe rezeki Allah bagi melalui kak ret hihihi

      Delete
  4. Tahniah buat Nohas, Atiqah dan Atie...congraats to all.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah next mth mana tau rezeki SA plak kan

      Delete
  5. Tahniah yang terpilih. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah nezt time rezeki awak plk lagi hehee

      Delete
  6. Wahhh.. Ayie Zieya, tak pernah tak memang, tahniah utk semua

    ReplyDelete
  7. Tahniah untuk top komentator bulan April dan yang bertuah terpilih :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..tahniah to Atiqah & Atie jg..

    ReplyDelete
  9. Tahniah Nohas, Atiqah & Atie! Tahniah buat semua top 10 komentator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. clap clap kat diorang..
      bln depan maybe orang lain plak yang bertuah kan hehehe

      Delete
  10. Tahniah, hadiah hari raya dekat depa ka kak? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha pikirkan gitu laaa tapi tgk la klu ada yg berkenan 😁

      Delete
  11. wowwwww. tahniah tahniah.. :)

    ReplyDelete
  12. perghhh canggihhhh! alhamdulillah da masuk balik dalam carta..hahahhaha

    ReplyDelete
  13. Wah.. seronokla dia orang, dapat hadiah. Tahniah kepada yang terpilih. Murah rezeki Ako, rajin bagi hadiah pada pembaca. :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada semua terutamanya 3 yang terpilih :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.