WORDLESS WEDNESDAY: SOS AMINAH HASSAN - Ako Tetap Ako

WORDLESS WEDNESDAY: SOS AMINAH HASSAN

 

Femes ni sewaktu ketika dulu.
Pastu tetiba dia menghilang.
Eh now dia datang balik.
Sape pernah try?!

Nota Jemari: Satu lagi sos LINGAM.... 😅

23 comments:

  1. Pernah.. sedap sos ni, makan ngan kopok leko pun sedap

    ReplyDelete
  2. Dah lama juga tak jumpa... kena cari balik nie

    ReplyDelete
  3. Ada balik? x perasan pun..Ako beli kat mana?

    ReplyDelete
  4. Tak pernah jumpa dan tak pernah rasa hahaha :D

    ReplyDelete
  5. Tak pernah dengar jenama sos ni KakRet. Tapi ada juga beberapa sos legend yang dah stop production sebab tak ada pewaris nak teruskan bisnes. Rugi macam tu kan. Kalau muncul semula dengan rasa yang sama kira okay sangat tu :)

    ReplyDelete
  6. Wah, lama tak jumpa. Pernah try dulu. Boleh tahan. :)

    ReplyDelete
  7. dulu femes ni..oo..muncul balik..

    ReplyDelete
  8. sos jalen je wak penah dgr., hehehe

    ReplyDelete
  9. tak pernah dgr psl sos ni sbelum ni. first time nmpk

    ReplyDelete
  10. iyeee famous ni.. kalau rumah arwah tok mesti ada cap aminah ni..

    ReplyDelete
  11. Wah.. Buat comeback ye sos ni. Macam artis pulak

    ReplyDelete
  12. sedak ni make ccolek bule poso...sedak dooo oh

    ReplyDelete
  13. Mrs. A pun suka sos nih! dah lama tak jumpa.
    Sos Lingam masih berjumpa di Mydin ngeh! ngeh! ngeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha kan mrs A, rasa org lelama je pernah rasa sos ni...
      lingam tu lagi ar.. arwah mak ngan abah mmg gemor linggam... tp kitrg suka aminah lagi hehehe

      Delete
  14. aah dlu2 slalu kuar iklan sos aminah ni

    ReplyDelete
  15. MIL suka guna yang ni dan pak cik makcik pun guna sos ni. Katanya kalau nak masak ayam masak merah cepat dan mudah guna sos ni je dah cukup ..

    ReplyDelete
  16. tak pernah lagi cuba sos ni...jarang weii saya nak try jenama pelik2 ni..hahahha

    ReplyDelete
  17. xpenah tahu sebenarnya. hahahahah ke sebab xminat sos kuttt xD

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.