BERBASIKAL DI TITIWANGSA

BERBASIKAL DI TITIWANGSA

 

Ahad baru-baru ni tetiba rasa nak walk-walk kat Titiwangsa.
So gigih la semua bangun awal pagi ahad tu.
Selalu nya pagi ahad ni pagi yang untuk bermalas-malasan hhahaa...

Macam biasa budak bambam ni over excited!


Puas derang pusing-pusing tasik tu.
Dapat satu round pun jadi la kan.


OK penat dah!
Moh balik lekas hahaha...
Sekali sekala bole la. Nak gi tetiap minggu, maybe tak la kot.
Ramai sangat manosia hahahha...

Apa aktiviti hujung minggu korang pulak?
Eh eh dah nak masuk hujung minggu lagi ni...
Hahaha minggu ni kita walk-walk area rumah aje la Uyum ye😅

Nota Jemari: Nak diet tapi tak bole makan protein... ermm jadi vegan ek?

Post a Comment

19 Comments

  1. hujung minggu lepas pergi rumah kawan cari ikan..tu je...hujung minggu ni macam takde ape2 plan...

    ReplyDelete
  2. Uyum masih kayuh roda 3 eh. Semangat di mengayuh. Kena cari port yang tak ramai orang sangat. Uyum punya penat kalah orang lain :)

    ReplyDelete
  3. Kita jalan2 kat mall jer, aduh.. padahal depan rumah ni ada tasik

    ReplyDelete
  4. Hapdet blog ajee..ngn jon webinar ujung minggu ni..Bestnya berbasikall..huhu

    ReplyDelete
  5. dulu masa dok KL selalu gak wat aktiviti mcm ni.. siap wat bday party lagi...meriah!

    ReplyDelete
  6. pagi Ahad kalau ada aktiviti macam ni baru semangat bangun awal. kalau tidak memang lepas Subuh tarik selimut balik

    ReplyDelete
  7. Ek mengapa tidak boleh makan protein. Haah sudah Jumaat. Saya duduk rumah sahaja.

    ReplyDelete
  8. Selalu gemaaaaaas liat Uyum laaah :D. Semangaaaat nya naik sepeda tuh :). Terkadang pengen ajak anak-anak main sepeda or rollerskate Kat taman , tapi dari rumah saya jauuuh kak kalo nak ke taman seperti di atas. Terpaksalah kadang mereka harus puas main skate di dalam rumah -_- . Nak main di luar tuh, jujur masih tak berani. Dah banyak orang tak pakai masker, berasa dah tak pandemi saya rasa :(

    ReplyDelete
  9. SA x up lagi citer Nabila Farm...alahai...esok la...malas nak pilih gambar..hahahaa....

    ReplyDelete
  10. masih lagi di rumah PC ni..sebab standby nak balik kampung.

    ReplyDelete
  11. seronok anak-anak akhirnya dapat keluar kan. kat rumah ni pun anak-anak buah excited dah boleh rentas daerah so atuk neneknya bawa ke pantai haha

    ReplyDelete
  12. seronok..bersantai di tepi tasik..ramai orang beriadah & orang berniaga di sini..

    ReplyDelete
  13. bestnye dapat main basikal pusing2 tasik tu..

    ReplyDelete
  14. Lama xnaik basikal.. rinduu sejak ada anak ni dh xnaik. Best tgk budak2

    ReplyDelete
  15. Bestnya.. Naniey tak keluar ke mana mana lagi..

    ReplyDelete
  16. Macam mana ko angkut basikal tu semua Ret? Naik kereta ke?..

    ReplyDelete
  17. napa x kabor untie tidak. leh join uyum. kayuhh he hee

    ReplyDelete
  18. Bagus ni berpeluh2 buat aktiviti berbasikal sambil layan suasana tasik yg damai

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com