BILA UYUM MAKAN SAMYANG HOT & SPICY RAMEN - Ako Tetap Ako

BILA UYUM MAKAN SAMYANG HOT & SPICY RAMEN


Asalnya pegi sini sebab nak makan eskrem GERGASI kata nya!!
Ada ternampak kat FB The Rack Cafe ni dok promote.
Rupa nya bila sampai nak order eskrem tu takde plak kat branch Setapak Village ni. Yang ada eskrem tu kat HQ dia kat One selayang.

alaaa frust sudah!!
So tengok menu balik erm sume pun western.
Kita order samyang ramen je la.
Hahahaha... takde kena mengena plak menu yg satu ni kan hahaha


Asalnya dah order spageti cheese ni.
Ingat nak bagi Uyum makan.


Tapi bila ramen samyang ni yang sampai, dia nak makan yang ini plak.
Ako dah cakap, ramen ni pedas!
Eh dia nak juga.
So, kita bagi je la dia makan.




Amboii kemain dia sonok oii makan ramen hot & spicy ni.
Sampai licin pinggan tu!!

Pastu dia kata, "ermmm sedap nya! Nanti uyum nak lagi tau!" 😆
Jangan dia cirit plak lepas ni dah le ye!

Eh uyum pun tahan pedas, agak agak korang tahan pedas juga tak?😅

Nota Jemari: biasa-biasa aje kedai ni hehe...

16 comments:

  1. Wahhh.. kesianlah nina tak dapat makan ramen, hihi. Bagus Uyum tahan pedas, jangan sakit perut udah ya Uyum

    ReplyDelete
  2. Ala spoilnya bila nak order yang kita nak tapi takde. Amboii kemain senyum makan samyang. Tak pedas ke Uyum oiiii. Hot spicy tu bukan biasa biasa.

    ReplyDelete
  3. Ya Allah kuat pedas Uyum. Hehe saya makan siap ada berhenti sekejap sebab pedas tapi sambung. Tengok macam dia menikmati tanpa air mata. Haha. Belikan mee segera satu pek yang 5 bungkus. Puas makan.

    ReplyDelete
  4. Rasanya acik PC kalah dengan Uyum ni. Aduh malu.

    ReplyDelete
  5. uiiiii memang kagum tengok uyum makan selamba je spicy ramen tu
    perut acik pulak yang rasa berapi

    ReplyDelete
  6. comelnya muncung mulut.. hihi..
    kalo sy xtahan pedas.. mmg xde la mkn ramen smpai abs..
    bagos betol uyum mkn ramen.. hehe

    ReplyDelete
  7. Uyum!!! pedas tu nak oiii...yarabbi....tahan ke perut dia tu Ako...risau plak SA...

    ReplyDelete
  8. uyummm ni makan pun comel..ape rahsiaaanyee hehee :)

    ReplyDelete
  9. Hahahahaha uyuuuuum hebaaat laaah 😄. Senang liat uyum makan tuh, pedas pulak. Anak saya yang pertama tak bisa samasekali pedas, langsung ga mau makan kalo terasa sedikiiiit saja pedas di makanannya. Tapi yang kedua sukaaa sangat kak :D. Walopun yg samyang dia belum kuat, palingan saya suka kasih yg merk paldo. Pedasnya tak sekuat samyang.

    ReplyDelete
  10. wehhhh pedas kottt....giler daebakkk uyum ni! ciksun pun kalah tau dengan uyum..hahahah

    ReplyDelete
  11. Boleh tahan ek perut dia.. kalau aunty Lin, terus kempis perut sebab cirit hahahaha

    ReplyDelete
  12. Macholah budak emsem ni tahan makan pedas!

    ReplyDelete
  13. Comel Uyum makan pedas, pasta cheese banjir mengoda juga..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.