TOP COMMENTATORS - SEP 2021 - Ako Tetap Ako

TOP COMMENTATORS - SEP 2021


Eh dah masuk bulan soploh la. Cepat betul dah nk hujung tahun kan!
Selalunya entry yang satu ni awal2 bulan ako dah publish tapi kali ni lewat la sket ye.
Bulan lepas pun cam kurang sikit nak blogwalking. Kebizian kerja kerja hakiki membuatkan kadang-kadang mood nak berblog ke laut sket hahaha..

So jom la tak yah buang masa lagi kan.
Meh kita tengok bulan ni siapa paling bertuah untuk jadi Pengomen Bagi Bulan september 2021 di blog anakomak.

Kali ni ako guna website wheel of names untuk cari SEORANG yang PALING BERTUAH!! Hujung hujung tahun ni agak kebizian sket. Tu yang bulan ni kita pilih sorang je la ye. Bulan-bulan depan kita tengok keadaan macam mana plak.

OK la x nak buang masa, ayoh kita lihat siapa yang kena!
Oh ye b4 terlupa, list nama kat atas tu ako sempat snap masa awal pagi 1 Oktober aritu ye., harap maklum!



Tadaaaa!!!
Hoyeeee, TAHNIAH kepada NONA!!


Alhamdulilah rezeki Nona jadi pengomen bertuah kat blog kita.😍
Memandangkan details alamat nona, kita dah ada, insyallah nanti ada rezkei kita poskan sesuatu k. Tapi kalau tak sempat, minta Nona emailkan juga no account ye ke anakomak6@gmail.com

Thank you Nona,
Thank you semua!

Semoga persahabatan melalui blog ni berpanjangan, amin insyallah!

Nota Jemari: bulan ni klu bole tetiap minggu nak gi staycation😅

20 comments:

  1. Fuyooo bizi betul yaa.. sama ler kita, tapi kita bizi layan Laki ni haaa hahahahaa

    ReplyDelete
  2. Haah bulan lepas macam kurang semangat.
    Tahniah Nona. Tukar-tukar cara pemilihan pemenang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu la bln depan mana tau rezeki NA lagi :D

      Delete
  3. ammi sampai sekarng ni tak reti nak "adjust" semula top komentator biar dia jadi on monthly basis..acanor ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia tiap bulan kena adjust kat setting komentator tu...
      nnt senang2 kita buat review k

      Delete
  4. Tahniah Nona, menang top commentators.

    Samalah, saya pun tenggelam timbul blog walking ni..huhu

    ReplyDelete
  5. tahniah semua...rajin rajin belaka...

    ReplyDelete
  6. Tahniah Nona dan tahniah untuk semua top komentator blog KakRet :)

    ReplyDelete
  7. Wowww! Its me!!!!! Tak sangka bertuah nama i dipetik! Kahh!

    Ok, nanti saya emel yeeee~ Tahniahhh semuanyaaaa!

    ReplyDelete
  8. Tak sangka masih tersenarai, tahniahhhh kepada semua dan kak nona!
    Betul tu kak ret, balik kerja terus rehat. Tak ada mood nak blogging >.<

    ReplyDelete
  9. tahniah nona!

    hehe btul tu. rsa mcm nk g staycation stiap mggu..

    ReplyDelete
  10. tahniah kpd semua, tahniah nona!

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah Tahniah Nona.

    Samala nak keluar tiap minggu juga hehe..

    ReplyDelete
  12. wah tahniah kepada blogger nona!

    Lama rasanya tak bw ke blog kak ako ni. kita pun habis kerja, memang peng terus. tup tup dah nak habis 2021.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.