Mummy Ayu's Birthday Giveaway

Mummy Ayu's Birthday Giveaway

OK kita join juga la sebab tak tau dah nak buat entry apa hahaha...


syarat2 nya..simple je:-
1. buat satu entry bertajuk "Mummy Ayu's Birthday Giveaway" & link balik ke entry ni
2. tinggalkan link korang kat bahagian komen entry ni so that Mummy Ayu leh blogwalking 
ke blog korang & tinggalkan jejak

3. tu je... 😉
4. pemenang akan dipilih secara cabutan, jumlah pemenang adalah berdasarkan jumlah penyertaan
so far .. yg confirm memang satu la..yg akan memenangi planner comel & cun ni (boleh pilih design)
5. tarikh tutup giveaway ni - 8 Nov 2021 (hari Isnin) 12.00 noon
soooo jom join ..giveaway simple ni.

Hoyeee..... kita dah join tau!
Korang bila lagi?

Nota Jemari: suka GA yang simple2 je hahah

Post a Comment

19 Comments

  1. Kita confirm akan join.. GA kawan hingusan zaman sekolah gila tak join? haha

    ReplyDelete
  2. All the best Ako....nanti nak join jugak...

    ReplyDelete
  3. Haah senang sangat. Hehe semoga berjaya.

    ReplyDelete
  4. Selamat bergiveaway, semoga berjaya, Aameen.

    ReplyDelete
  5. All the best kak ret.Kita baru nak join.He3

    ReplyDelete
  6. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki KakRet nanti :)

    ReplyDelete
  7. Good luck! AR
    Mrs. A pun join juga ;-)

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum dan semoga berjaya!

    ReplyDelete
  9. Goodluck ye semoga ada rezeki menang

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com