Johor Premium Outlet

Johor Premium Outlet

Alhamdulilah selamat tiba di Jay Bee around jam 11 pagi tadi. Jalan pun smooth je walau dari KL hingga ke melaka hujan mencurah-curah turun. Sempat kami singgah ke JPO. Jalan jalan cuci mata. Katanya ada sales sempena black friday. Moh la kita tengok kot kot ada yang berkenan di hati 😁


Uyum pun dah sampai ni. 
Jom ikut uyum gi window soping hahha.
Nasib sampai awal, orang pun tak ramai lagi. 


Sementara tunggu MAMA soping, boodak dua orang ni kena la tunggu kat luar je haha. Sempat la kami lunch kat situ jap. Sementara Nina setelkan keje sket.

Lepas lunch terus kita check in hotel. 
Kita stay hotel prestigo area Adda Height je. Ok la bilik family pun luas.



Ok semua... Uyum pun dh masuk tido time nina menaip ni.. Kita jumpa lagi esok, insyallah!! Nina try update citer kenduri plk esok ye😁 nunite semua...

Nota Jemari:... 

Post a Comment

19 Comments

  1. Alhamdulillah selamat sampai sudah. Alang alang tu, rugi kalau tak singgah JPO kan. hihi...Selamat berehat semuanya. Enjoy JB trip :)

    ReplyDelete
  2. Kalau ada jodoh, jumpa la esok kita, ya Uyummm.

    ReplyDelete
  3. Bestnya uyum jalan-jalan! Lama dah tak ke selatan tanah air. Luas betul bilik tu haa

    ReplyDelete
  4. Tak sampai lagi JPO ni. Uyum tak shopping ke?

    ReplyDelete
  5. Sempat lagi singgah JPO. Tapi tidak seronoklah Cik Ako tidak dapat beli-belah.

    ReplyDelete
  6. seronoknya....dengan pertanyaan..banyak ke shopping?

    ReplyDelete
  7. Amboi sakan depa noo...
    Anyway, enjoy!

    ReplyDelete
  8. Lama tak ke JPO.. Baru dua kali je pergi sana.. huhu

    ReplyDelete
  9. Patutlah Kak Ret pilih hotel ni, lagi luas dari TROVE JB

    ReplyDelete
  10. Waaaah kalau saya jadi ke Johor sehabis pandemi ini, dah pasti dah JPO ini bakal saya datangin kak 😄. Kayak manalah, kalau udah denger premium outlet, napsu belanja nih susah nak bendung 😂.

    ReplyDelete
  11. sakan uyum.. belom papa lagi mai sini dlu naa

    ReplyDelete
  12. Gud ite utum. Penat dia shopping tu hihi

    ReplyDelete
  13. Fuhhh tengok gambar bilik hotel terus rasa mengantuk nak tidur.. Teraputik betul nampaknya..

    ReplyDelete
  14. Saya belum pernah sampai lagi ke JPO. Nape Uyum tak shopping sekali? :)

    ReplyDelete
  15. 2020 kot aida ke jpo. shopping for raya la konon.
    2021 tak raya lagi. hadoi!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com