ON DA WAY KE JAY BEE

ON DA WAY KE JAY BEE

Kitorang dah on da way ke Jay Bee ni.
Jalan-jalan nak makan nasi minyak gitu!
Lepas subuh tadi dah gerak nya.
Walau pun ako memang cuti arini tapi ada satu keje yang kena setelkan juga by jam 12 tengahari ni.
Tu yang target sampai Jay Bee before time tengahari.


Before gi mana-mana, moh la kita buat test kit dulu kat rumah k. Dah confirm negative baru la rasa selesa sket nak bergerak kan. 


Doakan semoga perjalanan kami lancar, selamat tiba di destinasi.


Kita order kopi dulu sebagai penyegar di pagi hari... 

Nota Jemari: tunggu cerita dari Jay Bee k 😁

Post a Comment

15 Comments

  1. Makan nasi kahwin. Selamat sampai dan harap kerja dapat diselesaikan.

    ReplyDelete
  2. Bestnya jalan jalan kat JB. Selamat berjalan Kak Ret sekeluarga..

    ReplyDelete
  3. Lawolah pulak cup SB edisi Krismas la ni ya.. edisi raya tuari warna hijau. Kalau ada jodoh, dapatlah kita jumpa esok sambil makan nasi minyak. Ke... Nasi arab? Hehehe

    ReplyDelete
  4. Seronoknya jalan-jalan lagi, moga dipermudahkan urusan, enjoy.

    ReplyDelete
  5. Wah seronoknya...semoga selamat perjalanan ye..sampaikan salam kat Sis Lin

    ReplyDelete
  6. Selamat berjalan-jalan..
    Besaunya air SB tu..hehe

    ReplyDelete
  7. Rasa macam tahu je destinasinya :)
    Selamat semuanya Ako, mudah-mudahan aamin

    ReplyDelete
  8. bestnya..nak makan kenduri...semoga selamat sampai di JB & kembali ke KL..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulilah... Dah slmt smp jb jam 11 pagi tadi.. Tgh lepak2 JPO ni hehee

    ReplyDelete
  10. Semoga selamat pergi dan pulang. Seronoknya dapat makan nasi minyak. Majlis anak sislin ye. Segar mata dapat minum kopi. Cantiklah cup tu edisi Xmas ye.

    ReplyDelete
  11. tak sabar nak baca citer makan nasi minyak.

    ReplyDelete
  12. Wahhhhh, nice lah buat self test kit terlebih dahulu.. Huhu

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah semoga dipermudahkan perjalanan

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com